serres Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Καλοτάξιδη... πολύ γλυκός ήχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 @LK Τον Ρόκκο και το γιο του είχα κι εγώ στο μυαλό μου βλέποντας τις φωτογραφίες των υπόλοιπων 'καλλιτεχνών' ;D ;D @Superfunk Καλορίζικη! Πανέμορφη και διακαής πόθος μαζί με την 6120. Οι Gretsch για κάποιο λόγο με κεντρίζουν εμφανισιακά όσο καμία άλλη. Έχουν 'αυτό το κάτι' που έλεγε και η Γαρμπή ::) Καλορίζικη και καλόπαικτη και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 @LK Τον Ρόκκο και το γιο του είχα κι εγώ στο μυαλό μου βλέποντας τις φωτογραφίες των υπόλοιπων 'καλλιτεχνών' ;D ;D Είναι κλάσικ αφίσσα. Πιο κλάσικ και από το Rocco e i suoi fratelli ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 o πιτσιρικάς τέλειος.... και η κιθάρα αν και δεν έχει floyd καλή είναι νταξ. Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 απιθανο εργαλειο και πολυ "λιτο" οντως :P ! καλοπαιχτη :) αφιερωμενο, ενα απο τα αγαπημενα, ταιριαζει και με τον καιρο σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Ααααα ωραίο πράμα! Μεγειά!!! τώρα μένει να πάρεις κάτι ακόμα: και για να δέσει.... 8) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Καλή φαίνεται, παίζει καλά με Metal Zone; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Με γεια!!!καλά παιξίματα!!! σου εύχομαι να την χαρείς εσυ και μετά ο γιος σου. :) Με ξενέρωσες λίγο με τον Ροκκο. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Ευχαριστω Με ξενέρωσες λίγο με τον Ροκκο. :-\ Οχι πως εχω κανα προβλημα με τον Ροκκο αλλα ΔΕΝ τον ανεφερα εγω,ΑΛΛΟΣ μπουρζουας το εκανε.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Με φώναξε κανείs. :p Είχα φώτο και τον Κυριαζή με white falcon,αλλά δεν το παιξα αυτό το χαρτί. :p Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση