Πανος1540725019 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Γεια σας, Τωρα που καλοκαιριαζει και ξεμπερδευω απ το σχολειο, ελεγα να αλλαξω χρομα στην κιθαρα μου. Μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαδικασια, τι υλικα θα χρειαστω και που θα τα βρω; PS. Δεν μπορω να παραγγειλω απο εξωτερικο, αλλα ζω στην Αθηνα αρα φανταζομαι αμα υπαρχει στην Ελλαδα ολο και καποιος θα το φερνει εδω. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Δώσε μας παραπάνω πληροφορίες, τι χρώμα ειναι και πως θες να την βάψεις. Ή, καλύτερα βάλε φωτογραφιες. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Πανος1540725019 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Δυστηχος δεν μπορω να βαλω φωτογραφιες. Η Κιθαρα ειναι μαυρη. Δεν θελω να κανω κατι ιδιαιτερο, ουτε εχω αποφασησει τι χρωμα θα την κανω. το μαυρο φανταζομαι πρεπει να φυγει ολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 1) Η κιθάρα είναι ακριβή ή φτηνή? να φανταστώ ότι δεν έχεις ξαναβάψει κιθάρα... Eδώ κάποτε είχα κάνει ένα οδηγό http://www.customshop.gr/?page_id=310 Σήμερα ούτε εγώ ο ίδιος δεν θα το έκανα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 το μαυρο φανταζομαι πρεπει να φυγει ολο. όχι απαραίτητα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Πανος1540725019 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Δεν ειναι ακριβη η κιθαρα, οχι. Ευχαριστω για το Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Πανος1540725019 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 όχι απαραίτητα Σκεφτηκα οτι αμα περασω χρωμα πανω απ το μαυρο 1) θα βγει ασχημο (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος) 2) 2 στροματα μπογια ειναι πολυ παχια και δεν ξερω τι μπορει να προκαλεσει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 2) 2 στροματα μπογια ειναι πολυ παχια και δεν ξερω τι μπορει να προκαλεσει αυτο Μην ανησυχείς γι αυτό....κατά 99% θα τη χαλάσεις οπότε θα τη πας μετά σε ένα μάστορα να τη σιάξει ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Πανος1540725019 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Χαχαχαχα, γιατι το λες αυτο :Ρ Δεν βλεπω τι μπορει να δημιουργησει προβλημα... Οτι ειναι να κανω το εχω ξανακανει, απλα οχι σε κιθαρα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Χαχαχαχα, γιατι το λες αυτο :Ρ 1) γιατί δεν το έχεις ξανακάνει....οπότε δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. 2) γαιτί δεν έχεις τα εργαλεία...είπαμε δεν είναι πυρηνική φυσική...αλλά κάποια εργαλεία τα θέλεις εξαρτάται βέβαια και το τι αποτέλεσμα περιμένεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση