otto## Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Δε ξετρελάθηκα. Μου φάνηκαν κάπως ανέμπνευστα. VangelisV το άβατάρ σου στην αρχή με μπέρδεψε και νόμιζα ότι είχες τον Μπογδάνο. χαχαχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Δε ξετρελάθηκα. Μου φάνηκαν κάπως ανέμπνευστα. To If there is no heaven μου αρεσει, τα αλλα με τις 2 πρωτες αυτιες οχι και τοσο. VangelisV το άβατάρ σου στην αρχή με μπέρδεψε και νόμιζα ότι είχες τον Μπογδάνο. χαχαχαχαα Ε οχι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 To If there is no heaven μου αρεσει, τα αλλα με τις 2 πρωτες αυτιες οχι και τοσο. Ε οχι ;D Ρε σατριάνι. Καλά να σε λένε βολντεμορτ αλλά και ... Μπογδάνο....πάει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Ρε σατριάνι. Καλά να σε λένε βολντεμορτ αλλά και ... Μπογδάνο....πάει πολύ. Χαχα, μαλλον το νεο αλμπουμ το εγραψε ο Μπογδανος γιατι δεν ακουγεται. Περα απο κανα δυο ισως και 3 κομματια το υπολοιπο ειναι ανεμπνευστο και βαρετο, με εξαιρετικη παραγωγη φυσικα. Δυστυχως δεν περιμενα τετοια απογοητευση απο τον καραφλα αλλα ολοι εχουν τα πανω και τα κατω τους. Εις αναμονη του επομενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε με εκεινο το τραγουδι για τον ΟΗΕ, το Music without words, που ντεπουταρισε 30/6? O συμπαραγωγος του Satriani ελεγε για "μελωδια που θα ενωσει ολους τους ανθρωπους" αλλα δεν υπαρχει online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2016 Είχα ακούσει ένα δυο δείγματα όταν βγήκαν και το είχα ξεχάσει. Σήμερα το άκουσα ολόκληρο πρώτη φορά, και από ό,τι φαίνεται θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμα. Για μένα το καλύτερό του άλμπουμ από εποχές "Crystal Planet" και "Engines Of Creation", δηλ. επιστροφή στον παλιό καλό Satriani με λίγα λόγια. Μου μοιάζει ότι έχει αρχίσει να ξαναφρεσκάρει παίξιμο-ήχο-συνθετικές ιδέες-συνολική προσέγγιση πάνω στο όργανο (πράγμα που άρχισε να αχνοφαίνεται από το "Unstoppable Momentum"), ενώ τη δεκαετία 2002-2012 μου φαινόταν λίγο πολύ αδιάφορος, χωρίς έμπνευση και επαναλαμβανόμενος για το μέγεθός του στις δισκογραφικές προσπάθειές εκείνων των χρόνων. Γενικά το άλμπουμ άνετα στέκει δίπλα στα έπη "Surfing With The Alien", "Flying In A Blue Dream", "The Extremist", "Crystal Planet" και "Engines Of Creation" σαν μία από τις 6 καλύτερες προσωπικές του δουλειές (κάπου 5ο ή 6ο)... πολύ το χάρηκα, κάνε μας να ξαναγουστάρουμε ρε μέγιστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε με εκεινο το τραγουδι για τον ΟΗΕ, το Music without words, που ντεπουταρισε 30/6? O συμπαραγωγος του Satriani ελεγε για "μελωδια που θα ενωσει ολους τους ανθρωπους" αλλα δεν υπαρχει online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση