otto## Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Δεν ξερω ποσοι φαν του καραφλου ειμαστε μεσα στο noiz http://www.prnewswire.com/news-releases/joe-satriani-sets-release-of-his-15th-studio-album--shockwave-supernova-on-july-24th-300081631.html Κι εγω πιστος αδερφια αλλα δε με ξετρελανε το κομματι, πλην του σολο. Το εριξε στα τσιφτετελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Καλο τραγουδι αλλα o Satch εχει πολυ ψηλοτερο ταβανι. Εκει που στεκομαι ειναι στο διαστημα. Μονο στους τιτλους των αλμπουμ βρισκεις: Not of this earth Surfing with the alien Crystal planet Is there love in space? Engines of creation Black swans and wormhole wizards Shockwave supernova :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Ο ρυθμος μου θυμισε....Παντελιδη, ;D κατα τα αλλα ομως το κομματι ειναι ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Να είσαι καλά Βαγγέλη για την ενημέρωση! :D Πολύ μου άρεσε το κομμάτι, κινείται στα χνάρια του τελευταίου δίσκου... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Ενδιαφερoν εχει το τι ομοιοτητες θα υπαρχουν μεταξυ του Stars race across the sky και του παλιου Clouds race across the sky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Εμένα γιατί έχει να μ' αρέσει κομμάτι του από ... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2015 Κι εγω πιστος αδερφια αλλα δε με ξετρελανε το κομματι, πλην του σολο. Το εριξε στα τσιφτετελια. Συρτορουμπα φιλος ;D Μια χαρα ειναι το κομματι. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2015 Ωραίο. Σαν Μάκης- Δημάκης είναι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2015 Ωραια ειδηση για ολους τους Σατριανικους. Παιζει κιθαρα σε επισημο τραγουδι του ΟΗΕ με τον τιτλο "Music Without Words" που θα παιξει σε διεθνη συναντηση στην ΝΥ, 30 του μηνος. http://satriani.com/news/2015-06-08_UN.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση