ex-VangelisV Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Δεν ξερω ποσοι φαν του καραφλου ειμαστε μεσα στο noiz http://www.prnewswire.com/news-releases/joe-satriani-sets-release-of-his-15th-studio-album--shockwave-supernova-on-july-24th-300081631.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως δηλώνω πιστός ;) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως δηλώνω πιστός ;) ;D ;D ;D Εσενα και αλλον εναν σας εχω σιγουρους ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Κι εγώ επίσης!!!! ;) Since 80's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Κάνετε πλάκα; Υπάρχει νοήμων μουσικός που να ΜΗΝ είναι θαυμαστής του Satriani...? ??? ;D Θα το ακούσω απόψε σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Κάνετε πλάκα; Υπάρχει νοήμων μουσικός που να ΜΗΝ είναι θαυμαστής του Satriani...? ??? ;D Θα το ακούσω απόψε σπίτι. Τον Ιούλιο βγαίνει.... Τωρα μονο teaser.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Τον Ιούλιο βγαίνει.... Τωρα μονο teaser.... Οχι μονο teaser, εχω βαλει το κομματι ολοκληρο πιο πανω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Οχι μονο teaser, εχω βαλει το κομματι ολοκληρο πιο πανω ;) Αudio only ;) Αυτό γνωστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Αudio only ;) Αυτό γνωστό... Σωστός :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 Σωστός :D Το αναφέρω γιατί δεν μπορώ να ΑΚΟΥΣΩ Satriani...Θέλω να ΒΛΕΠΩ και ν ΑΚΟΥΩ!!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση