Προς το περιεχόμενο

Θυμάται κανείς το κομμάτι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γι'αυτό δεν εμφανίζεται?Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις,πόσο για το μπανκ?  >:(

Περναω περιοδο προβας αλλα και ηχογραφησεων, οποτε δεν ποσταρω πολυ. Απο χθες εχω καει να παιζω DP. ;D Αυριο εχουμε προβα και οπως καταλαβαινεις, ο συνεχιστης της Jon Lord σχολης πρεπει να ειναι ετοιμος. 8) Το γελιο ειναι οτι ημουν ο μονος στην μπαντα που ΔΕΝ προτεινα κατι απο DP για να παιξουμε, και οριστε που καταληξαμε. Τα 10 στα 10 των κομματιων που προβαρουμε ως τωρα ειναι DP. image.gif
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 10 στα 10 των κομματιων που προβαρουμε ως τωρα ειναι DP. image.gif

Στη θέση σου θα εγκατέλειπα το εγχείρημα.

Τράβα και άλλαξε κανά νερό και άσε τη καριέρα σα μουσικός λαίμαι  ;D ;D ;D

Χρόνια πολλά Στάκη με υγεία λαίμαι

No one wants an alien

Περναω περιοδο προβας αλλα και ηχογραφησεων, οποτε δεν ποσταρω πολυ. Απο χθες εχω καει να παιζω DP. ;D Αυριο εχουμε προβα και οπως καταλαβαινεις, ο συνεχιστης της Jon Lord σχολης πρεπει να ειναι ετοιμος. 8) Το γελιο ειναι οτι ημουν ο μονος στην μπαντα που ΔΕΝ προτεινα κατι απο DP για να παιξουμε, και οριστε που καταληξαμε. Τα 10 στα 10 των κομματιων που προβαρουμε ως τωρα ειναι DP. image.gif

Ένα σου λέω!Ο περί ου ο λόγος έχει διαλύσει το θρεντ.Μέχρι και παρανοικά καρπούζια αμαλιάδας ανεβάζει.Και δεν είναι καν με το μαχαίρι. ;D

Χρόνια σου πολλά και καλά και ελπίζω να παίζει κι αυτό στις πρόβες... 8)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Χρόνια πολλά Στάκη με υγεία λαίμαι

Thanks my loony friend. Baby_2.gif ;D

Χρόνια σου πολλά και καλά και ελπίζω να παίζει κι αυτό στις πρόβες... 8)

Ευχαριστω Magna, να'σαι καλα. :) Οσο για το Perfect Strangers, να μην ελπιζεις. Να εισαι σιγουρη. Σημερα το παιζαμε για κανα μισαωρο.

Εάν παίξουν αυτό, κατεβαίνω Χαλκίδα..... 8) 

Χλωμο...Αν και ποτε δεν ξερεις.

@Magna, αν και δεν το εχουμε προβαρει ακομα, το You Keep On Moving θα ειναι μεσα. Προς το παρον τα κομματια που εχουμε στη λιστα ειναι τα Perfect Strangers, Soldier Of Fortune, When A Blind Man Cries, Lazy, Black Night, You Keep On Moving, Smoke On The Water. Για το τελευταιο δεν τρελαινομαι, ανετα θα το αφηνα απ'εξω αλλα οι αλλοι εχουν φαγωθει οτι και καλα ειναι hit και ο κοσμος το γουσταρει. Λες και τα υπολοιπα κομματια δεν ειναι hit...eyeroll.gif

Σημερα δοκιμασαμε λιγο και το Space Truckin', και τους ψηνω για το Highway Star.

Ο τραγουδιστης εχει καποιες αντιρρησεις βεβαια... ;D Θα δουμε, εχουμε πανω απο ενα μηνα για το life. image.gif

@Magna, αν και δεν το εχουμε προβαρει ακομα, το You Keep On Moving θα ειναι μεσα. Προς το παρον τα κομματια που εχουμε στη λιστα ειναι τα Perfect Strangers, Soldier Of Fortune, When A Blind Man Cries, Lazy, Black Night, You Keep On Moving, Smoke On The Water. Για το τελευταιο δεν τρελαινομαι, ανετα θα το αφηνα απ'εξω αλλα οι αλλοι εχουν φαγωθει οτι και καλα ειναι hit και ο κοσμος το γουσταρει. Λες και τα υπολοιπα κομματια δεν ειναι hit...eyeroll.gif

Σημερα δοκιμασαμε λιγο και το Space Truckin', και τους ψηνω για το Highway Star.

Ο τραγουδιστης εχει καποιες αντιρρησεις βεβαια... ;D Θα δουμε, εχουμε πανω απο ενα μηνα για το life. image.gif

Aμάν με το smoke on the water!Μέχρι κι εγώ το παίζω... ;D(εντάξει το ρυθμικό μέρος) ::).Το solo δεν έκατσα ποτέ να το μάθω,το έχω βαρεθεί το κομμάτι.Κι αμάν με το τι αρέσει στον κόσμο!Να ανοίξουν τα αυτιά τους να ακούσουν και κανένα άλλο 8)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Aμάν με το smoke on the water!Μέχρι κι εγώ το παίζω... ;D

Υπάρχει ο Βλάκμουρ, υπάρχω κι εγώ, έτσε? Άντε γιατί όλοι μάθατε τώρα ξαφνικά να παίζεται Δου Που  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=Fr7pZtHZB0M

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου