Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2002 - Δεν Ξεχνώ ::OFFICIAL TOPIC::

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και το φοβερό είναι ότι από κάτω υπάρχουν πρόσωπα, που τα γνωρίσαμε πιτσιρίκια και τώρα έρχονται στα gig με τις οικογένειες και τα παιδιά τους.

Μετάφραση: Τα πιπίνια πλέον γίναν milf  8)

Άκου το και με Odyssey με μαγνήτες GAS  ;D

Χθες πήρες απουσία όμως.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Α καλά, εσύ ήθελες οι γιωτάδες του oneman να ξέρουν τί είναι το μπάσο δηλαδή για να γράψουν "μπασίστας"; Πολλά ζητάς από ανθρώπους που κατά κανόνα ασχολούνται επαγγελματικά με ανέμους και ύδατα.

Η ύπαρξη του θέματος μου προκαλεί δυσφορία. Όχι επειδή ενδέχεται να φέρνει σε δύσκολη θέση συμφορουμίτη μας, αλλά επειδή είναι μια εμπαθής παπαριά of a thread.

@OP, κοίτα να μαθαίνεις πώς γίνεται, πώς μπορείς να απαντήσεις "up yours" με στυλ (αν δεν είσαι της Γ' Δημοτικού δηλαδή):

Για να λύσω τυχόν απορίες...

Το τραγούδι μου αρέσει- και μάλιστα με το πέρασμα των ετών μου αρέσει και περισσότερο.

Αλλά, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Το θέμα είναι αλλού: Ότι στις συναυλίες με τον Μιχάλη, το κομμάτι κάνει (μαζί με το «δικός σου για πάντα») το νο1 «γκελ» στον κόσμο.

Οπότε αφού έγινε «κλασικό» και «αναπόσπαστο» κομμάτι του ρεπερτορίου, επιτέλεσε τον σκοπό του.

Τώρα το αν αρέσει, δεν αρέσει- ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη του.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Earendil, γιωτάδες και λίγα λες, γι' αυτό το πόσταρα, για να καταδείξω την αμπαλοσύνη.

Εμπαθές θεωρείς το παρόν thread?? Γιατί δεν ξέρω με τι ύφος ξεκίνησε από τον ΟP αλλά οι υπόλοιποι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι το γύρισαν σε πολύ ωραία κουβεντούλα.

Και δε νομίζω να φέρνει σε δύσκολη θέση τον συμφορουμίτη αφού είναι περίπτωση ανθρώπου αγαπητού από το σύνολο του forum (θεωρώ).

Πάντως πολύ ευχαριστήθηκα τα video που ανέβασε γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι Μανουσέλης is back!!  :D

Εμπαθές θεωρείς το παρόν thread?? Γιατί δεν ξέρω με τι ύφος ξεκίνησε από τον ΟP αλλά οι υπόλοιποι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι το γύρισαν σε πολύ ωραία κουβεντούλα.

Και δε νομίζω να φέρνει σε δύσκολη θέση τον συμφορουμίτη αφού είναι περίπτωση ανθρώπου αγαπητού από το σύνολο του forum (θεωρώ).

Έχεις δίκιο, ήμουν αρπαγμένος και δεν εκφράστηκα σωστά. Όντως το thread εξελίχθηκε ωραία. Για τις προθέσεις του op δεν είμαι βέβαιος. Εμπάθεια ή μπαγιάτικος χαβαλές; Προσωπικά μου έκανε κακή εντύπωση πάντως. Αυτό ήθελα να καταθέσω.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Earendil, γιωτάδες και λίγα λες, γι' αυτό το πόσταρα, για να καταδείξω την αμπαλοσύνη.

Φίλε μου καλά τα λες, απλά μετά από αυτό που είπες :D νοιώθω παραπάνω από υπόχρεος να πω πως ο εν λόγω παίχτουρας, οσάκις του ζήτησα τη βοήθειά του, ήρθε-τη πρώτη φορά χωρίς να με ξέρει- και έστρωσε κ@λο κάτω να με βοηθήσει στη κάθε παπαριά που κατέβαζε η γκλάβα μου, για το χαβαλέ μας και μόνο.

Για κάποιους που ίσως δεν παρακολουθούν, ή είναι καινούριοι στο πόρδουμ, απλά δεν σημαίνει τπτ. Εντάξει δεν θα το κάνουμε και θέμα, το ότι ένας μεγάλος παίχτης που τυγχάνει να είναι και ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ άνθρωπας, ασχολείται με απόλυτη φυσικότητα με το πρώτο τυχόντα-εγώ είμαι αυτός ;D ;D ;D- απλά για τη παρέα και τη μουσικούλα............την όποια μουσικούλα .

Α ρε ογκόλιθα μόνο τα μυστικά μέλη σε αντιλαβού. Απολύεσαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου