mad_nassos Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Ένα κομμάτι που γράφτηκε πέρυσι και αποφάσισα τώρα να το ανεβάσω YouTube. Cheers! [flash=200,200] Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 πολυ hi φαση . μου θυμησε και David Byrne η φωνουλα που δε φτανει στην τονικοτητα 8) 8) 8) 8)μπομπα ..... ----- :) :) :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Ένα κομμάτι που γράφτηκε πέρυσι και αποφάσισα τώρα να το ανεβάσω YouTube. Cheers! [flash=200,200] πολυ μου αρεσε νασσο!!! Βρίσκω πως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 πολυ hi φαση . μου θυμησε και David Byrne η φωνουλα που δε φτανει στην τονικοτητα 8) 8) 8) 8)μπομπα ..... ----- :) :) :) :) :) :) Χαχα αυτό για τον David Byrne το ξανάκουσα πρόσφατα! Και τον πάω πολύ! ;D Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!! πολυ μου αρεσε νασσο!!! Βρίσκω πως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Ελπίζω να ανεβάσω κι άλλο υλικό σε λίγο καιρό... Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Παρά πολύ ωραίο!! Απολαυστικό!! Πολλα μπράβο σας Καλλιτεχνες Τοχετε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Παρά πολύ ωραίο!! Απολαυστικό!! Πολλα μπράβο σας Καλλιτεχνες Τοχετε!! Ευχαριστώ! Να 'σαι καλά! :) Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση