Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Eisai poly sapios laime ;D tabahaniotiko to slide? I flogera kourdismeni se 415? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Eisai poly sapios laime ;D ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΛΑΙΜΑΙ ;D tabahaniotiko to slide? ΠΑΝΤΑ I flogera kourdismeni se 415?άπαξ και έδωσε εντολή ο δάσκαλος. Βάλε το πιανίστα σου να σε παίξει τα οστινάτα που παίζει η δκιαμ πιανίστρια ρε και μετά τα λαίμαι 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Βάλε το πιανίστα σου να σε παίξει τα οστινάτα που παίζει η δκιαμ πιανίστρια ρε και μετά τα λαίμαι 8) Να παρεις την Αντονέλα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Σαμ το κομματι γενικοτερα ειναι ωραιο , η προζα ωραια , αλλα το τραγουδιστικο μερος θελει ή αλλα takes ή αλλη φωνη . Sorry φιλως ,αλλα επειδη εχω δηλωσει φαν πρεπει η να το ξαναπεις καλυτερα η να το πει αλλος. Οι λοιποι μουσικοι/παραγωγοι καναν εξαιρετικη δουλεια δεδομενων των αντιξοων συνθηκων που δημιουργει επιτηδες κ εξεπιτηδες ο καλλιτεχνης για να παιρνει το 100% των συνεργατων του ;D Ξερω ...απολυομαι :D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Ωραίο το άσθμα, λαίμαι.. :) Σαμ το κομματι γενικοτερα ειναι ωραιο , η προζα ωραια , αλλα το τραγουδιστικο μερος θελει ή αλλα takes ή αλλη φωνη . Εμένα, πάλι, με άρεσε όπως την άκουσα τη φωνή. Ιδιαίτερη μνεία στους στίχοι: Ρε φίλε, είσαι καλός.\ Οι περιγραφές σου (πχ με τους απλήρωτους φαντάρους), αλλά και τα "τσιτάτα" είναι και γ@μω (όταν μπορώ και όχι όταν θέλω). Ωραίος! https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Ωραίο το άσθμα, λαίμαι.. :) Εμένα, πάλι, με άρεσε όπως την άκουσα τη φωνή. Ιδιαίτερη μνεία στους στίχοι: Ρε φίλε, είσαι καλός.\ Οι περιγραφές σου (πχ με τους απλήρωτους φαντάρους), αλλά και τα "τσιτάτα" είναι και γ@μω (όταν μπορώ και όχι όταν θέλω). Ωραίος! Tank you Μουσταφά, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση