Προς το περιεχόμενο

ΣΤΡΑΤΙΕΣ

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

cos_dr έγραψες.....υποκλίνομαι ταπεινά! Terry, wish you were...... ::)  Σάμυ, παρ'όλη την γυαλιστερή-φανταστική παραγωγή, τους εξαιρετικούς μουσικούς (ωραίες κιθάρες και πνευστά... ;) 8)) εξακολουθείς να μας εκπλήσσεις...αρνητικά..... πόσο καιρό ήθελα να το γράψω αυτό! 8) ;D ;D ;D  Να δω με τέτοια τραγούδια πως θα πλερώσεις τους μουσικούς σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ξερεις τι μου αρεσει σε αυτο το κομματι. Στο τελος αυτα που παιζει ο πληκτράς. Αυτη η............αναμικτη μίξη κλιμάκων. χαχαχαχαχα

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

ξερεις τι μου αρεσει σε αυτο το κομματι. Στο τελος αυτα που παιζει ο πληκτράς. Αυτη η............αναμικτη μίξη κλιμάκων. χαχαχαχαχα

Δεν ξέρω αω δε το κατάλαβες παλιοαλήτη, αλλά απολύεσαι λαίμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δεν ξέρω αω δε το κατάλαβες παλιοαλήτη, αλλά απολύεσαι λαίμαι  ;D ;D ;D

Χωρις αποζημιωση η απολυση καθίσταται άκυρη. 

Πως τα κατάφερες ρε Σαμυ και έκρυψες το Φιρίκι σε ενα σχόλιο... Τι να πω?

Πως τα κατάφερες ρε Πέτρο και έκρυψες το μπάσο στις στρατιές... Τι να πω?

Απολύεστε αμφότεροι...

Και το φλιπ σάιντ του σιγκλέτου λαίμαι  ;D

για την αλλη πλευρα του δισκου σε βρίσκω σε μια απο τις καλυτερες σου στιγμες. Πολύ καλο . Μπράβο παλι digisilence χαχαχαχχααχα

Samy, ειναι παρα πολυ καλο, πολυ καλες θεματικες επιλογες και ερμηνεια πολυ ενδιαφέρουσα. εμπνευσμένο. Πολύ το γουστάρω.

Aρρωστακι(καλο δηλ).

Λιγο με δυσκολευει η φωνη που "μετεωριζει",αλλα ετσι ειστε εσεις οι καλλιτεχναι,δε σας καταλαβαινουμε οι κοινοι θνητοι. ;D ;D

Μπραβο σε ολους σας παλικαρια!

Aρρωστακι(καλο δηλ).

Λιγο με δυσκολευει η φωνη που "μετεωριζει",αλλα ετσι ειστε εσεις οι καλλιτεχναι,δε σας καταλαβαινουμε οι κοινοι θνητοι.

Μέχρι χθες ο προαγωγός ήθελε να με στείλει έναν μύδι οδηγό για να ξαναγράψω τη φωνή. Είχε καταλάβει πως όταν την έγραψα έψαχνα τη μελωδία ;D ;D ;D

Δεν θα μπορούσα να τη ξαναγράψω, δεν ξέρω να τραγουδάω, απλά προτίμησα να τη κρατήσω έτσι, γιατί κάποια σημεία με άρεσαν και δεν μπορούσα να τα επαναλάβω, κάθοσον, άντε να θυμηθώ ποιό απόσταγμα και σε τι δόσεις είχα πιεί εκείνο το βράδυ  ;D ;D ;D

Για το δε φιρίκι που λέει ο απολυμένος πιανίστας, ήταν μια φάση που χαζογρατζούναγα κάποιες νότες και άνοιξε ο Ντίνος το θέμα με το Φιρίκι, άνοιξα τη Γουικιπίδια, έκανα μια συρραφή των λεγομένων περί φιρικιού και βγήκε το χασαποσέρβικο.

Σιγά μη του δώκω και ποσοστά του μπαγλαμά  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου