Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Το τσαρδί της Denise Rich Για όσους δεν έχουν Interior design ανησυχίες, κατευθείαν στο 3:14 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Ονομα και πραγμα η τυπισσα....θα μου πεις και εσυ αν ειχες γραψει τοσα νο.1 τετοιο...τσαρδι θα ειχες.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Δεν την ήξερα, εκεί που έγραφα το όνομά της στο Google για να δω ποιά είναι, μου βγάζει φάτσα κάρτα, πρώτη πρώτη, πριν τελειώσω το typing αυτήν.... :o Ευχαριστώ LK..... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2015 Ονομα και πραγμα η τυπισσα....θα μου πεις και εσυ αν ειχες γραψει τοσα νο.1 τετοιο...τσαρδι θα ειχες.... ;D Είναι και φραγκοkiller, άλλαξε υπηκοότητα. Δε ήθελε την Αμερικάνικη για να μην πλερώνει φόρους. Θεά! ;D @cigaret13. Άλλη αυτή, με άλλα προβλήματα :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση