roussos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2015 Το νεο μας κλιπ μπορειτε να δειτε στο λινκ Με την ευκαιρια να πουμε κι οτι παιζουμε το αλλο Σαββατο στο Ρεμεντυ https://www.facebook.com/events/471453173006957/ Σχολια ευπροσδεκτα, καλο Σ/κ σε ολους! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Koutsobox Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! Θετικα vibes everywhere ! If there is a new way I 'll be the first in line! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Άκουσα το κομμάτι σας πάνω από 2 φορές παρά: 1)Την κακή εισαγωγή, 2)Τα κλισέ ακκόρντα, 3)Την αχαρακτήριστη προφορά του τραγουδιστή. Εξαιρετικός ήχος κιθάρας. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 εγω ειδα μεχρι εκει που πηδαει το καγκελακι με το ποδηλατο γιατι δεν ακουω μεταλ 1)χρειαζεστε σκηνοθετη kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Ντάξει, φαν κομμάτι. Ο τραγουδιστής έχει σοβαρό πρόβλημα με την προφορά. Το βίντεο not bad ΕΚΤΟΣ από εκεί που περπατάτε και παίζετε. Κόψτε αυτό το κομμάτι. Σοβαρά. Εξαιρετικός ήχος κιθάρας. Σοβαρά το λες; Εντάξει δεν ήταν κακός αλλά εξαιρετικός; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Σοβαρά το λες; Εντάξει δεν ήταν κακός αλλά εξαιρετικός; Για αυτό που παίζουν, ναι! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2015 Ωραίο κεφάτο κομμάτι! Μπράβο! :) Λίγο προσοχή στην προφορά χρειάζεται όπως παρατήρησαν και οι συμφορουμήτες παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2015 Ευχαριστουμε πολυ για το χρονο σας και τα σχολια σας! Να σχολιασω για τον ηχο της κιθαρας οτι τραβιομουν στο στουντιο με κεφαλες Mesa boogie, Fender, καμπινες, πεταλια, πεταλιερες, κιθαρες ενα σορο, και μου λεει ο ηχοληπτης-συμπαραγωγος: Ποια κιθαρα σε βολευει; Βαλε την καρφι στο zoom g3x και καρφι στην κονσολα. Και τα υπολοιπα τα εκανε αυτος.... Δυο τραγουδια γραφτηκανε με το rig μου, αλλα δεν βλεπω λογο τελικα! Κι ετσι ηχογραφησα ολα τα μερη κιθαρας του αλμπουμ σε ενα τετραωρο κι ενα διωρο. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση