fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Τρεις φορές το διάβασα για να το πιστέψω. :'( Η πένα του από τον Λυκαβηττό, 3 Ιουλίου 1990. Δεν πιστεύω να ήταν τότε που κουτούλαγα τα ξύλα της σκηνής και ... κάποιος :-* με κράτησε να μην κοπανήσω το κεφάλι μου σ' ένα καρφί που εξείχε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Ήθελα πάντα να πιστεύω πως αυτή η φιγούρα θα ζούσε κι άλλο, πως θα τα κατάφερνε κι αυτή τη φορά... Άνοιξα το noiz σήμερα και δυστυχώς ήταν το πρώτο και μόνο θέμα που είδα. Καλό ταξίδι ΒΒ... Σε ευχαριστούμε Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Τρεις φορές το διάβασα για να το πιστέψω. :'( Δεν πιστεύω να ήταν τότε που κουτούλαγα τα ξύλα της σκηνής και ... κάποιος :-* με κράτησε να μην κοπανήσω το κεφάλι μου σ' ένα καρφί που εξείχε! Τι κσύλα ήταν? Μαόνι ή κάτι πιο πριμαριστό; ;D ;D ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Neither do I Mister!Neither do I! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Άνθρωποι με τόση προσφορά στην παγκόσμια πολιτιστική καλλιέργεια όλων μας, δεν γεννιούνται κάθε μέρα. Τώρα πια φαίνεται ότι γεννιούνται όλο και πιο λίγοι... His "thrill" will never go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Καλο του ταξιδι του τεραστιου,και καλη ανταμωση με την καλη παρεα του εκει ψηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Καποτε ερχεται η ωρα... Τουλάχιστον, αισθανομαι τυχερος που θα λεω στα παιδια μου πως επι των ημερων μου, ζουσανε ακομα μερικοι θρύλοι... και ας μην ειχα καταφερει ποτε να τον δω απο κοντα... Ευχη μου ειναι, να συνεχιζουν να γεννιουνται τετοιοι μουσικοι για τους οποιους παντα θα εχουμε να λεμε πολλά... Τίποτα αλλο... R.I.P Blues Boy Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Καλό ταξίδι στον τεράστιο.... Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2015 Ο θρύλος πραγματικα εφυγε η μουσικη του μενει το 90 ηταν λοπον,θυμαμαι παιδακι τραβαγα φωτο τη συναυλια του ειχα παει και στο ξενοδοχειο που εμενε (President) εκει εξω ειχα μπει στη λιμουζινα που τον περιμενε και ειχα κανει μερικες κοντινες πολυ καλες φωτο Rip Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση