Προς το περιεχόμενο

Τα σόλα σας.

panorios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκεί που γρατζούναγα προχτές σκαρφίστηκα αυτό :

https://www.dropbox.com/s/dknx3r8n6avui68/southern%20no%20solo.wav?dl=0

φταίει που την προηγούμενη θυμήθηκα τους Molly Hatchet και επηρεάζομαι από κάτι τέτοια .

Λέω, θα του γράψω ένα σόλο .

Δυσκολεύτηκα .

Κάτι φλυαρίες ασύνδετες ,χωρίς ειρμό .

https://www.dropbox.com/s/zs13rd26uuyxgvu/southern%20with%20solo.wav?dl=0

Και λέω ,θα το πω στα παιδιά, αυτοί θα ξέρουν γιατί είναι δύσκολο να γράψεις σόλο σε σάουθερν ροκ και θα έχουν και όμορφα πράγματα να παίξουν .

Οι κιθάρες έχουν λάθη ,το μπάσο έχει λάθη , τα τύμπανα δεν έχουν γιατί τα παίζει το ρομπότ. Δεν βαριέσαι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι άλλο ένα σάουθερν κομμάτι.

Μην επηρεαστείτε από το δικό μου ,καλύτερα να κατεβάσετε το πρώτο που είναι χωρίς σόλα.

Εμπρός κοκκινολαίμηδες  ;)

Εάν θέλετε ανεβάζω και το reaper αρχείο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν βαριέσαι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι άλλο ένα σάουθερν κομμάτι.

Ασφαλως και χρειαζεται κι αλλο ενα σαουθερν. ;D

Ωραιο το κομματι,μια χαρα και το σολο.

Δωστου αλλη μια του σολου,να εχεις και δευτερη επιλογη,βαλε κανα στιχο και τελειωσε το τραγουδι.

Εγουσταρα πολυ ομως!!

Καλοσύνη σου gvour ,ευχαριστώ.

Θέλω να πιστεύω ότι κάπου, μερικές δεκάδες σολιάδων γράφουν σόλα ,αλλά χλωμό .

Τέλος πάντων ,εάν καμιά αγριοφωνάρα εκεί έξω θέλει να κάνει τον Ronnie Van Zant ,παρακαλώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Στα σολα δεν ειμαι και οτι καλυτερο οποτε ειπα να του βαλω ενα ριφφακι,κατι σα μελωδια.

Εβαλα και κατι στιχους-ακομα χειροτερος σ'αυτο.

Μετα γλυκαθηκα ;D ;D,λεω"δεν παιζω κι ενα σολιδακι"? ;D ;D ;D

Το εστειλα του Panoriou κι απο καλοσυνη δε με εβρισε,ενω επρεπε που του "εσκισα" το τραγουδι,μου ειπε "ειναι ΟΚ".

Nα 'ναι καλα ο ανθρωπος για το δυνατο νοτιο ριφφ,που με εκανε να περασω ωραια και να γουσταρω κι επειδη με αφησε να το καταστρεψω,χωρις ουσιαστικα την αδεια του.

Cheers!!!

southern_panorios_mp3.mp3

Ειστε παράνοιες σκέτες... ο ορισμος του dt στη συνεργασια εξ αποστασεως / εκ φορουμ!

Panorios κομματάρα, gvour νταξ τι να πω... εισαι  ΓΑΤΟΝΙ :)

Μπραβο παιδιά, καιρό ειχα να γουσταρω ετσι, lynyrd skynyrd τελείως!! Ρισπεκτ! :D :D

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Μένω άφωνος ρε Νότιοι κομματάρα σε χρόνο μηδέν, μπράβο ρε ταλέντα ταχουμε ξαναπεί εσείς είστε για μετοίκηση απέναντι :D

Εξη χορδές και ειναι πολλές

• Guru

Φίλε, έχω κι εγώ ένα κορίτσι στη Λουιζιάνα και το άσμα με άγγιξε

βαθύτατα. ;D ;D ;D

Η κιθαροδουλειά εξαιρετική, μπράβο Γιώργο. :)

Δεν βαριέσαι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι άλλο ένα σάουθερν κομμάτι.
Μην το ξαναπείς αυτό!  Panorios, πολύ καλό με πολύ ωραία ριφς....Γιώργο τι ακούω; αποκτήσαμε άνεση στο τραγούδι; Κατάφερες βρε μπαγάσα να "φτιάξεις" μια ολοδικιά σου, πολύ ωραία και εκφραστική φωνή, εύγε! Όσο για τις κιθάρες σου..... :o :o :o :o ;)  Πολύ ωραία συνεργασία παιδιά, πάντα τέτοια!

Καλημερα! :)

Του λογου μου δεν εκανα και κατι ιδιαιτερο,ετοιμο το βρηκα.

Ολη η δουλεια ειχε γινει απο τον panorios,εβαλα δυο μερεμετακια-ψιλοκλισε-εδω κι εκει,επειδη μου αρεσε.

Σας φχαριστουμε πολυ Φωτη(cigaret13),Τακη(AuditoryDriving),Νασο( nasokosm)και Σπυρο(pipityri).

Φίλε, έχω κι εγώ ένα κορίτσι στη Λουιζιάνα και το άσμα με άγγιξε

βαθύτατα. ;D ;D ;D

Ο τυπος του τραγουδιου νομιζε οτι το ειχε,αλλα μετα ξυπνησε οπως ειδες και μαλιστα αποτομα. ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου