Guru pipityri Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Ακόμα ένα μικρό τεμάχιο, γραμμένο πέρσι τέτοιες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Ωραίο μικρό θεμα αν και περιεχει καποιες αναπαντητες ερωτησεις :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Δυσκολο στα αυτια μου-αδαης οπως εχεις καταλαβει Σπυρο-με μικρα ομορφα σημεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Μάλιστα..... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Λοιπον φιλε μου επειδη κατα καιρους ακουω αυτα που κανεις και μπορει να μην σχολιαζω ,αλλα τελικα εχω να πω αυτο. Απο οτι καταλαβαινω ζεις και κινεισε στο δικο σου πλεον μουσικο χωροχρονο,κανεις τα πραγματα πλεον με ενα δικο σου ερμηνευτικο και συνθετικο τροπο.Δυσκολα πραγματα .Δυσκολο πολλες φορες να συμβαδισουν με τα πιο κοινα μουσικα μονοπατια που βαδιζουμε οι περισσοτεροι απο μας.Επομενως μην περιμενεις ουτε κατανοηση ουτε σχολιο πω τι παιζει το ατομο.Σχολιασα στο συγκεκριμενο γιατι μου φανηκε πιο βατο απο κατι πιο παλια που δεν μπορουσα να ακουσω. Καταληγωντας μην θεωρησεις αυτα που γραφω αρνητικα,του εναντιον απλα εγω και μαλον και αλλοι εδω μεσα δυσκολευομαστε να συνπορευθουμε ή να δουμε το σεναριο που βλεπεις -ακους εσυ.Αυτα με καθε ειλικρινια, Απορω μετα απο τετοια σχολια παντως γιατι ακομα με θεωρουνε το καθηκακι του νοιζ.Αφου ειμαι το καλυτερο παιδι οταν χρειαζεται ρε πουστη και το πιο ξηγημενο.Anyway. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Όπως πάντα Σπύρο ιδιαίτερα ιδιαίτερος. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να ακούσετε και να σχολιάσετε. Φώτη, ξέρω πως υποφέρεις μ αυτά ακούς, το ευχαριστώ μου εις διπλούν. :) Gvour, εσένα δε σε φοβάμαι, είσαι σκληρόπετσος. ;D Δημήτρη, Νάσο να'στε καλά. Johnny T. Εκτιμώ την ειλικρίνεια σου και σε διαβεβαιώ πως μόνο αρνητικά δεν βλέπω το σχόλιο σου. Με αφορμή αυτά που είπες, να πω κι εγώ πως δεν θεωρώ ξεχωριστό το δικό μου μονοπάτι ούτε κοινά τα μονοπάτια που ακολουθείς εσύ ή οι υπόλοιποι φίλοι. Ο καθένας μας κάνει αυτό που κάνει. Και όπως ακριβώς ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος, έτσι και τα έργα του-ανεξάρτητα από τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Οταν πετυχαίνει η συνταγή υπάρχει μια εσωτερική φλόγα που τα φωτίζει, και είναι μοναδική για τον καθένα. Εχω ακούσει πράγματα εδώ μέσα, ακόμα και σε στυλ που δεν είναι και πολύ του γούστου μου, τα οποία είναι πέρα από κάθε αμφιβολία τιμιότατες εκφράσεις της προσωπικότητας του δημιουργού τους. Πράγματα δικά σου, του Στράτου, του Freerock, του Atreu. Θα μπορούσα να γράψω εκτενή κείμενα για κάποια από αυτά-έχετε ακούσει όλοι τις μπαλάντες του JJ? Να μην μακρηγορώ...ευτυχώς την όποια επιθυμία για σχόλια του τύπου...πω πω τι παίζει το άτομο...την έχω αφήσει πίσω μου προ πολλού. Μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που γράφω γιατί σε τελική ανάλυση καλύτερα να τα ακούσει κανας άνθρωπος παρά να μένουν στο συρτάρι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Φώτη, ξέρω πως υποφέρεις μ αυτά ακούς, το ευχαριστώ μου εις διπλούν Πλάκα-πλάκα πρέπει να είμαι μαζόχας......κάθισα να το "βγάλω"......ά ρε Σπύρο, Ά ρε Σπύρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Πλάκα-πλάκα πρέπει να είμαι μαζόχας......κάθισα να το "βγάλω"......ά ρε Σπύρο, Ά ρε Σπύρο... Πεθαίνω! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Ωραίος ο φίλος! Μου θυμίζει, έντονα, Marc Ribot η προσέγγιση. Εύγε! :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση