Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Αφού σας αρέσουν τα αβανταδόρικα ερωτήματά μου κύριε Στέφανε, να συνεχίσω, μιας και όλοι είναι προκατειλλημένοι μαζί σας, ενώ εμένα δεν μου κουνιούνται. Πάλι καλά (δόξας μένος) που υπάρχει το Μουσική & Μουσικοί να ρωτάμε και να μαθαίνουμε. Να φανταστείτε, το 30άρι/40άρι για μάθημα με μισή καρδία το έδινα από τότε που βγήκε το Ίντερνετ. Να λοιπόν κι άλλα φλέγοντα ερωτήματα: 1) Είναι οι κλίμακες το ίδιο και το αυτό πράγμα με τους δρόμους και τους τρόπους; Αν όχι, τί λέτε μωρέ άσχετοι; ;D 2) Αφού υπάρχει χρωματική κλίμακα, γιατί καθόμαστε και παιδευόμαστε με τους τρόπους και τους δρόμους και δεν λέμε ότι παίζουμε από τον """Χρωματικό Τρόπο""" να τελειώνουμε; Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα! 3) Γιατί ενώ η μουσική εξημερώνει τα ήθη, υπάρχει μαγαζί "Αγρίμια"; 4) Τι μέταλ για κορνέτα; Άστε, το βρήκα στο google, tinfoil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFANOS604 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Θα απαντήσω πάλι με Link για τη Σχέση ‘’Τρόπου & Κλίμακας’’ :ΕΔΩ: http://musiciandata.blogspot.gr/2013/07/scales-modes.html Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFANOS604 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2015 Τελικά μετά από ενδελεχές ψάξιμο βρήκα ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ή καλύτερα η καλύτερα η συγκεκριμένη κίνηση λέγεται : ‘’Κίνηση ΝΕΒΑ’’ την οποία αναλύω εδώ: http://musiciandata.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html Είναι ενδιαφέρον θέμα σαν ανάμιξη : 4χορδου+πεντάχορδου ραστ και 4χορδου Buselik + 5χορδου ραστ Αν και εγώ ενδιαφερόμουν πρωτίστως για την πρακτική εξάσκηση του ‘’Ταμπαχανιώτικου αμανέ’’ πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με άταστα θα το βρουν ενδιαφέρον. Θα τα ξαναπούμε όταν έχω να προσφέρω πάλι κάτι Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση