Προς το περιεχόμενο

Ns1 plugins της waves . Ποια η γνώμη σας και που το χρησιμοποιεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους τους φίλους . Ποια είναι η γνώμη σας για το NS1 της waves και που το χρησιμοποιείτε ; Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ λίγο καιρό αλλά με αρκετή επιτυχία νομίζω στο να κόβω τον θόρυβο του pc χωρίς να έχω παρατηρήσει κάποια τρελή αλλοίωση  του ήχου . Ποια η δική σας γνώμη και που το χρησιμοποιείται ;;; 

Το όλο θέμα είναι άπειρο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοεις?  ???

Εννοώ ότι αν καμία φορά τύχη και τραβήξει το μικρόφωνο θόρυβο από τα ανεμιστηράκια του υπολογιστή , όταν βέβαια δεν είναι πολύ έντονο , η όταν ανεβάζω την ένταση με κάποιο limiter κτλ κτλ και έρθει στην επιφάνεια ο θόρυβος του σήματος (φύσιγμα) με το που ανοίξω το NS1 αυτόματα βλέπω μεγάλη διαφορά . Το θέμα είναι αν αυτή είναι η σωστή χρήση του ???  .... Σε τι άλλες καταστάσεις μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και αν υπάρχουν και άλλα σοβαρά plugins που κάνουν με επιτυχία αυτή την δουλειά μειώνοντας τον θόρυβο στα track μας και γιατί όχι και στο γενικό κανάλι όταν κάνουμε το λεγόμενο ψευτομάστερινγκ .

Το όλο θέμα είναι άπειρο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου