Vasmar Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Που λέτε αυτές τις μέρες έτυχε και είχαν ξεμείνει σε άλλα σπίτια ο ενισχυτής μου, το v-amp, τα πετάλια μου, οπότε σπίτι μου είχα μόνο τις κιθάρες μου. Είχα την ανάγκη όμως να γράψω ένα κομμάτι και τελικά το έκανα βασιζόμενος μόνο στο amplitude fender και σε μερικά πετάλια από βιβλιοθήκη της waves. Για να δούμε.. :D Ευχαριστώ για την ακρόαση !! https://soundcloud.com/vasmar/bagli-eller it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Που λέτε αυτές τις μέρες έτυχε και είχαν ξεμείνει σε άλλα σπίτια ο ενισχυτής μου, το v-amp, τα πετάλια μου, οπότε σπίτι μου είχα μόνο τις κιθάρες μου. Είχα την ανάγκη όμως να γράψω ένα κομμάτι και τελικά το έκανα βασιζόμενος μόνο στο amplitude fender και σε μερικά πετάλια από βιβλιοθήκη της waves. Για να δούμε.. :D Ευχαριστώ για την ακρόαση !! https://soundcloud.com/vasmar/bagli-eller Βασίλη ωραίο όπως και τα άλλα που ανεβάζεις, ξύπνησε η ανατολή? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Ωραιος και ενδιαφερουσα η ανατολιτικη-ηλεκτρικη ατμοσφαιρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Πολυ ωραιο!!! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Πολύ ενδιαφέρον! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Αριστούργημα. Υπέροχο σα σύνθεση, παίξιμο, αισθητική, ήχος, ατμόσφαιρα. Και εντελώς original. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Βασίλη .... τα ρέστα μου παλικάρι μου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!Μη τα παίρνετε και πολύ σοβαρά αυτά τα..πονήματα,οτι είμαι κανένας μετρ του είδους! ;D Ό,τι ακούω στο κεφάλι μου παίζω συνήθως . Ευχαριστώ και πάλι !! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Ό,τι ακούω στο κεφάλι μου παίζω συνήθως . Ωραια πραγματα ακους στο κεφαλι σου,πολυ ωραια για την ακριβεια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 ενδιαφεροντα, ωραια θεματα. Προσυπογράφω ολα τα ανωτέρω σχόλια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση