theoctapus Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Εκτος απ'τα εμπορικα τραγουδια υπηρχαν και παρα πολλα χαρακτηριστικα soundtracks. Που να ξεκινησεις, απο Axel F και Terminator μεχρι αυτο εδω που ειναι το αγαπημενο μου :) : [flash=200,200] Φλώρος. Αυτό είναι ΤΟ κορυφαίο soundtrack των 80's [flash=200,200] Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Συνεχιζοντας την αντικειμενικη Grin κριτικη του SF για τα 80s, Εμενα μου αρεσουν ΟΛΕΣ οι δεκαετιες μια και ΟΛΕΣ (φυσικα και η τωρινη) εχουν ΠΟΛΛΕΣ εξαιρετικες μουσικες,φτανει βεβαια να τις ΨΑΞΕΙ καποιος... Τα 80s ομως σιγουρα ΔΕΝ ηταν βαρετα. Εξαλλου μη ξεχναμε οτι στα 80s παρα πολλοι εδραιωμενοι στα 70s καλλιτεχνες εβγαλαν ΦΟΒΕΡΑ αλμπουμς καθως και μετεπειτα μεγαλοι καλλιτεχνες στα 90s εκαναν τα πρωτα τους βηματα. ΚΟΜΒΟΣ η δεκαετια αυτη λοιπον...ΚΟΜΒΟΣ ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Φλώρος. Αυτό είναι ΤΟ κορυφαίο soundtrack των 80's Ναι αλλά το Danger Zone ερχόταν 2ο ;) Για την Ελλάδα το κορυφαίο τραγούδι ήταν στο soundtrack του Eurobasket 1987 ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Το reverb απ' τη σπηλιά full on στα φωνητικά, η di η κιθάρα να ξυρίζει σα χατζάρα, καμπανάκια από dx7 πιο cheezy από πίτσα 4 τυριά, χαίτες και μαλλιά παντού, ρούχα straight απ' τη Συγγρού και ταμπούρο στο θεό: eightίλα σ' αγαπώ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Το reverb απ' τη σπηλιά full on στα φωνητικά, η di η κιθάρα να ξυρίζει σα χατζάρα, καμπανάκια από dx7 πιο cheezy από πίτσα 4 τυριά, χαίτες και μαλλιά παντού, ρούχα straight απ' τη Συγγρού και ταμπούρο στο θεό: eightίλα σ' αγαπώ ;D ;D ;D σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ mainstream παραγωγες ναι στις βρεττανικες ομως που ποσταραμε παραπανω ΟΧΙ (ενταξει το ΦΡΙΚΤΟ DX7 επαιζε οντως και σε πολλες απο αυτες ειδικα στις πιο ποπ) το gated-πυροβολισμος snare ευτυχως δεν επαιζε (με εξαιρεση τους Duran Duran που ομως εγραφαν ΝΥ) στις αγγλικες παραγωγες.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Και οι Style Council, και οι Duran duran και οι spandau ballet μου αρέσουν. Και πολλά αλλα από τα 80's όπως οι φωτογραφίες του Newton για τον Dior ;D Τωρα δεν παρακολουθω τι γίνεται πλέον, αλλά άπο ό,τι βλεπω (όχι ότι την ψάχνω) δεν ακούω τίποτα καινοτόμο- απλά επανάληψη- σε όλα τα μουσικά είδη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Τουλάχιστον υπήρχε ένας χαρακτήρας, και επίσης μια αισιοδοξία. Μετά τελείωσε η κόκα- κόλα, ξαναβγήκε το ζαμπόν σε προσφορά στα σούπερ μάρκετ, και γεμίσαμε αυτοκτονικούς σουτέρ τριών πόντων να μας ζαλίζουν τα παπαράκια μας με το πόσο κατάθλιψη έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Και μιας και είπαμε για Spandau Ballet, το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να παιξω το 1989, όταν έπεσε στα χέρια μου (πόδια μου) ένα Yamaha DSC-20M Digital Stereo Chorus. (και αναρωτιώμουν γιατί δεν ακούγομαι έτσι-λίγο μετά ανακάλυψα και το delay) :P ;D ;D Τα 80's με έβαλαν στο trip των crystal παραγωγών και να την ψάξω προς τα εκεί (όταν με ενδιέφερε- τώρα πλεον όχι) . Πλέον δεν παίζω μουσική. Εχω 70 lp sinartra, και καμία 20 miles davis , που καλύπτουν κάθε μουσική μου ανάγκη. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Freebee Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Εμείς που είμασταν τότε παρόντες αυτό που ξέραμε ήταν ότι Spandau Ballet = Poor man's Roxy Music (Για να μην τα εξωραϊζουμε και όλα χάρη της νοσταλγίας) If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Εμείς που είμασταν τότε παρόντες αυτό που ξέραμε ήταν ότι Spandau Ballet = Poor man's Roxy Music (Για να μην τα εξωραϊζουμε και όλα χάρη της νοσταλγίας) Μπορεί. Προσωπικά δεν νοσταλγώ. Ούτε θα γυριζα πίσω. ΑΝ ήταν θα γύριζα στα 60's στην Αμερική (τα οποία δεν τα έζησα, αλλά θα θελα). ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση