cos_dr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Ναι κύριοι. Το μέγεθος έχει σημασία. γι αυτο και εγω τα προτιμώ μεγάλα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 γι αυτο και εγω τα προτιμώ μεγάλα. Nα προσέχετε όμως. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Φυσικά. Τα μεγάλα έχουν περισσότερες δυνατότητες. Μπορούν να κάνουν ό,τι κάνουν τα μικρά αλλά και άλλα, πολλά παραπάνω. Κι εγώ όλα μεγάλα τα προτιμώ. Και τα στήθη των γυναικών ακόμα μου αρέσουν όταν είναι μεγάλα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από μια γυναίκα με μεγάλα στήθη. Είναι πιο ωραία κι από ένα τριαντάφυλλο. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από μια γυναίκα με μεγάλα στήθη. Είναι πιο ωραία κι από ένα τριαντάφυλλο. Όχι όμως από τον συνδυασμό τους. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Μερικά απο τα πολύ αγαπημένα μου κομμάτια είναι εξίσου μικρά Όπως το cheap day return, to cripple creek ferry, ... etc Αυτα που με τρελαίνουν είναι Α) η ποικιλία των μουσικών που υπάρχουν στο κεφάλι αυτού του παιδιού Β) το οτι εξακολουθεί να τον αντέχει το "μωρό" του Το κομμάτι ακούγεται καλύτερα σε όσο το δυνατόν υψηλότερες εντάσεις Στην προτελευταία στροφή λέει "πύρωσε" και όχι πίστεψε Το φιναλε είναι απρόσμενα απίθανο Πολλά φιλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση