hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Καιρό έχω να παίξω λίγο καράφλα και ορίστε μια προσπάθεια σε αυτό το πολύ ωραίο, κατά την άποψη μου κομμάτι, από το τελευταίο του άλμπουμ. Ελπίζω να το ψιλοκατάφερα και περιμένω την γνώμη σας, καλή ή κακή, όπως πάντα. Cant_Go_Back_Joe_Satriani_cover_by_hyperpanos_1.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Δεν έχω ακούσει το original κομμάτι από τον γλόμπο ;D αλλά φίλε Ηyperpanos: HYPER...!! man 'Αψογος λέμε!! https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Ομορφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Δεν έχω ακούσει το original κομμάτι από τον γλόμπο ;D αλλά φίλε Ηyperpanos: HYPER...!! man 'Αψογος λέμε!! Το αυθεντικό με τις 10 γραμμένες κιθάρες είναι σούπερ. Thanks man :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Ομορφα. Για αυτά τα όμορφα ζούμε άλλωστε ;) Ευχαριστώ φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Φίλε Πάνο πάρα πολύ ωραίο! Μου αρέσει και ιδιαίτερα ο τελευταίος δίσκος του Joe. ;) Εκεί στο 1:20 περίπου μου ακούγεται λίγο μπερδεμένο σε σχέση με το original αλλά μπορεί και να είναι ιδέα μου. Μπράβο! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Μήπως, λέω μήπως, το παράκανες λίγο με τα εφέ....Άκουσα chorus, delay (πολύ delay... ::)), wah και ένα fx που δεν πολυκατάλαβα τι είναι......Όχι ότι ο ήχος δεν είναι καλός, απλά είναι υπέρ το δέον βαρυφορτωμένος! Tο παίξιμο πάντως ολκής...... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Φίλε Πάνο πάρα πολύ ωραίο! Μου αρέσει και ιδιαίτερα ο τελευταίος δίσκος του Joe. ;) Εκεί στο 1:20 περίπου μου ακούγεται λίγο μπερδεμένο σε σχέση με το original αλλά μπορεί και να είναι ιδέα μου. Μπράβο! :D Δεν το έπαιξα όπως στο δίσκο , γιατί δεν μπορώ ;D ;D ;D, δεν ειναι ιδέα σου. Και εμένα μου αρέσει αυτός ο δίσκος πολύ ;) Σε ευχαριστώ Δημητρη :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Μήπως, λέω μήπως, το παράκανες λίγο με τα εφέ....Άκουσα chorus, delay (πολύ delay... ::)), wah και ένα fx που δεν πολυκατάλαβα τι είναι......Όχι ότι ο ήχος δεν είναι καλός, απλά είναι υπέρ το δέον βαρυφορτωμένος! Tο παίξιμο πάντως ολκής...... :o Εβαλα απο όλα λέμε ;D ;D ;D γιατί στο αυθεντικό κομμάτι έχει πολλές κιθάρες γραμμένες και προσπάθησα να "γεμίσω" τον ήχο. Anyway ;D που λένε και στο χωριό μου ;D. Να σαι καλά , ευχαριστώ :). όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Τον ήχο ξέχασα να τον σχολιάσω. Μου άρεσε πάρα πολύ και πλησίασε πολύ αυτόν του master. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση