geodimitri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Πολύ ιδιαίτερα και μελωδικά όλα...μπράβο Σπύρο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Σ ευχαριστώ πολύ, πάντα-ευγενικέ-Δημήτρη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Εσκεμμενα καποιο παιζεις για λογο ασυναρτητα … δηλαδη… εχεις σαν ευρυ να ενα λεξιλογιο πολλες με φανταχτερες και λεξεις μεσα αυτα προτασεις λες νοημα μην αλλα που να βγαζουν … kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 You speak my language. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Εσκεμμενα καποιο παιζεις για λογο ασυναρτητα … δηλαδη… εχεις σαν ευρυ να ενα λεξιλογιο πολλες με φανταχτερες και λεξεις μεσα αυτα προτασεις λες νοημα μην αλλα που να βγαζουν … ;D ;D ;D ;D ;D ;D Θεός! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Ωραίος! :) τα συγκεκριμένα κομμάτια έχουν μηδέν αυτοσχεδιασμό. Θα μπορούσες να εξήγησεις που κινήθηκες, μουσικά; :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Σ ευχαριστώ mustafank. :) Στα τρία πρώτα κομμάτια κινήθηκα κυρίως με το αυτί-σκόπιμα μπλόκαρα την αναλυτική μου πλευρά.Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού πάντως προέρχεται από έναν μικρό αριθμό ομάδων νοτών (sets) που παίρνουν διάφορες συγγενικές μορφές. Το τελευταίο είναι 12φθογγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Λοιπόν, Με άρεσαν (τι θα περίμενες)? Πράγματι τα 3 πρώτα ακούγεται σα να έχουν τα ίδια tetrachords, ή ότι άλλο χρησιμοποιείς κι επειδή ο "ηχητικός" τους κόσμος είναι παρόμοιος έχουν ίδια qualities. Το 4ο παίρνει μια πιο διαφορετική μορφή λόγω του 12 φθογγου... Αυτά παίζονται με πένα (ρωτάω εγώ ο άσχετος)? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Νικόλα, σ ευχαριστώ που άκουσες και σχολίασες. Χαίρομαι που σου άρεσαν. :) Τα έχω παίξει με δάχτυλα, δεν νομίζω να παίζονται με πένα. Υπάρχουν συνηχήσεις σε μη διαδοχικές χορδές και κάποιες γρήγορες φράσεις με μεγάλα διαστήματα. Ισως με hybrid picking-δηλαδή πένα και δάχτυλα μαζί. Fingerstyle είναι η πιο φυσική προσέγγιση, θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2015 Ευμορφα ολα-υπεροχα τα "piper" και "little bug"-κανενα δε μου ακουγεται "εξω". Ισως δεν ειμαι καλα,χρειαζομαι γιατρο? ;D ;D Υπαρχει κατι που συνδεει τα κομματια μεταξυ τους,εννοω καποιο κονσεπτ απο πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση