Vac Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 παραγγειλα κι εγω set dp123...και βλεπουμε... Δεν νομίζω να σου αρέσουν οι 123, πλησιάζουν σε αυτό που είχες. Θα τους αλλάξεις με τους 149 και είσαι έτοιμος!! ;D How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 θα δουμε! μιας και ειχα μεσσαια χωρις να εχω αρκετα μπασσα οποτε θα δουμε... αλλα μαλον μετα θα παμε για preamp...(αν δεν κανουμε κανα 62wiring) το καλο ειναι οτι δεν θα εχω το βζζζζζζ οποτε για τωρα το περπαταμε και βλεπουμε Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 θα δουμε! μιας και ειχα μεσσαια χωρις να εχω αρκετα μπασσα οποτε θα δουμε... αλλα μαλον μετα θα παμε για preamp...(αν δεν κανουμε κανα 62wiring) το καλο ειναι οτι δεν θα εχω το βζζζζζζ οποτε για τωρα το περπαταμε και βλεπουμε Εκτιμώ ότι οι 149 ήταν ακριβώς αυτό που θες και άδικα παιδεύεσαι με τις υπόλοιπες μόντες ΜΦΧ How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sgt_pappar Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2015 Οι DP123 δεν κάνουν για slap... τους φορούσα για κανά χρόνο και έκαναν άριστη δουλειά για finger style και πένα. Έχουν πολλά μπάσα, αλλά όχι πρίμα. The more I play the bass, the more I learn https://www.facebook.com/kennyfreqcentral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση