Satanas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2016 Ibanez ειναι το εργαλείο που επισκευαζεται??? ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2016 Ibanez ειναι το εργαλείο που επισκευαζεται??? ;) ;) ;) Χαχαχα, για την ακριβεια ειναι δυο Ibanez!!! ;) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2016 Ευχαριστω Φανη και Νασο, but guys >>>> Για καθε προβλημα υπαρχει τουλαχιστον μια λυση! Άσε, δεν με πείθεις. ;D ;D Άμα είναι μαζί με τα τζωζ να μπαίνουν και ματζαφλάρια και ματσούκια και κλαπατσίμπαλα ( μα τί επιστημονική κατάρτισις! :P ;D ) το 'χω χάσει. Είμαι άνθρωπος της πράξης, χειρωνάκτης βρε παιδί μου, παλαιοκομμένος. Άσε με να ρομαντσάρω με το vintage σφυράκι μου... ;D Μιλάς με άνθρωπο που ανοίγει κανάλια για truss rod με το χέρι και κόβει για binding με σκαρπέλο... Πιο ρετρό δεν γίνεται. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Η μία Ibanez ήταν δική μου.... Μετά απο τρελό ψάξιμο και τεστάρισμα έχω να πω τα εξής. α. επαγγελματική δουλειά(τελειο σετ απ, πουθενά buzz μετά απο αλλαγή τάστων) η κιθάρα ήταν σε μαύρα χάλια β. αψογη συννενοηση γ. δεν πούλησα το νεφρό μου Νίκο ευχαριστώ και από εδώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Ευχαριστωώ Σπυρο και καλόπαιχτη να ειναι η κιθάρα, θα σου βαλω τα λεφτα που συμφωνήσαμε με ibank!!! ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2016 Ok το τερματισα πιστευω! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Είσαι απίστευτος δε κολώνεις πουθενά, γελάω από χθές που το είδα στο νετ :D :D :D Εγώ λέω να το πατεντάρεις, Εύγε! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Είσαι απίστευτος δε κολώνεις πουθενά, γελάω από χθές που το είδα στο νετ :D :D :D Εγώ λέω να το πατεντάρεις, Εύγε! Φανταζεσαι να το δουμε να βγαινει στην παραγωγη απο τον Stew Mac? ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2016 Νίκο στην δικιά μου gibson οταν εβγαλα το χρώμα για να μου την κανεις οπως ήθελα απο λάθος μου εφυγε το ρεμουβερ και μου εβγαλε το χρώμα μια ...τριχα απο το λογοτυπο στο headstock και θυμάμαι οτι κοντευα να ...εκραγώ.... Οταν ηταν να την παραλάβω παρόλου που με καθησύχασες ελεγα οτι αυτό θα ήταν το μόνο ελάτωμα και όμως...... εισαι θεός ... ;D i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2016 Βill τωρα ειδα την αναρτηση. Ευχαριστω φιλε, καλοπαιχτη να ειναι η κιθαρα σου και καλες μουσικες!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση