nasokosm Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Φυγαμε για αλλα!!! Το κερωμα εγινε με αντλια υποπιεσης και εχω ενα βιντεο οπου ο μαγνητης βγαζει φυσαλιδες αερα επι 2 λεπτα και 50". Απορια ???δεν μπορω να καταλαβω πως τους κερωνουν καποιοι απλα εμβαπτιζοντας τους μεσα στο κερι με την παραφινη????????!!!!!!!!?!???? Έχω κερώσει και γω χωρίς υποπίεση, κούνια που με κούναγε κέρωμα ;D Που ειναι το βίντεο Γιατρέ μου? δωσε το Λίνκ στο λαό Την υποπίεση με τι την έκανες? Πρόσεξε δημιουργείς προσδοκίες, βλέπω να μπουκάρουν νοιζάδες ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Βασικά Νάσο εχω μια γνωστή στην δουλεια που μπορεί να ρουφήξει σαν ηλεκτρική σκούπα.. ;D ,αλλα τελικά προτίμησα να κανω το κέρωμα με μια μικρή ηλεκτρική αντλία υποπίεσης!!! :D Βίντεο θα δείτε μόλις μάθω πως μοντάρονται φωτογραφιες και αποσπάσματα βίντεο μαζι, για να τα ανεβάσω στο YouTube. Καμία πρόταση κανεις? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 STRAT PICKUP Αlnico V vintage tone!!! Νασο 5.82K να τον αφησω!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Βγηκε λιγο χοντρουλης 5.65Κ ειπαμε ;D Ποσο να ξετυλιξω για να πεσει ο πυρετος Γιατρέ μου? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Μην αγχωνεσαι Νασο χωραει και ετσι στην κιθαρα !!! ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 To καινουργιο χειροποιητο gadget μου για να περασω ατσαλινα ταστα σε μια set neck κιθαρα. Κριμα να βαραμε την κυρια με την ματσολα!!! Με αυτο το εργαλειο η δουλεια γινεται πιο γρηγορα σε σχεσει με το σφυρι η την πρεσα, επεισης δεν υπαρχει φοβος χτυπηματος του οργανου η της ταστιερας, αρκετα σημαντικο πλεονεκτημα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 για να περασω ατσαλινα ταστα Γιατι μονο ατσαλινα?Σε κανονικα δεν δουλευει? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Και βεβαια δουλευει, απλα το ανεφερα για να το παιξω μουρη!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 Πολύ καλό! Δική σου πατέντα ή το αγόρασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 To πουλαει και ο Stew Mac αλλα ζηταει ενα νεφρο για να το αγορασεις, γ'αυτο εκατσα και το εφτιαξα. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση