nasokosm Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Πολυ ομορφο θα το προτιμουσα με περισσοτερο μπλε εχεις αλλο να μας δειξεις ; Θελω να δοκιμασω και γω κατι αντιστοιχο αλλα να κυριαρχεί το μπλε (Φανταζομαι μια μοντερνα hollow) :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Πολυ ομορφο θα το προτιμουσα με περισσοτερο μπλε εχεις αλλο να μας δειξεις ; Θελω να δοκιμασω και γω κατι αντιστοιχο αλλα να κυριαρχεί το μπλε (Φανταζομαι μια μοντερνα hollow) :D +1 Αν και πιστευω οτι ενας συνδυασμος μπλε-πρασινου θα ηταν το καλυτερο! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Πολυ ομορφο θα το προτιμουσα με περισσοτερο μπλε εχεις αλλο να μας δειξεις ; Θελω να δοκιμασω και γω κατι αντιστοιχο αλλα να κυριαρχεί το μπλε (Φανταζομαι μια μοντερνα hollow) :D Ευχαριστω γιατρε μου. Χμμ, κατι σε μπλε? Βεβαια>>> ;D ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Ευχαριστω γιατρε μου. Χμμ, κατι σε μπλε? Βεβαια>>> ;D ;D Χαχα, παρε ενα μπλε, αλλα ειναι χωρις βερνικι και δεν δειχνει... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 +1 Αν και πιστευω οτι ενας συνδυασμος μπλε-πρασινου θα ηταν το καλυτερο! Συγνωμη κυριε, ποιος ειστε? ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Kαι αλλα Δαιμόνια.... Η Jackson του Μιλτου. Ηταν μαυρη και εγινε ετσι.Βρε μηπως να την ξανακανουμε μαυρη???? ;) ;D Θελει λιγη δουλεια ακομα το βερνικι για να γινει τελειο. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Kαι αλλα Δαιμόνια.... Η Jackson του Μιλτου. Ηταν μαυρη και εγινε ετσι.Βρε μηπως να την ξανακανουμε μαυρη???? ;) ;D Θελει λιγη δουλεια ακομα το βερνικι για να γινει τελειο. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2015 Γιατρέ μου ωραία γίνεται αλλά μου έταξες μπλε -πράσινο και περιμενω να το δω ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Γιατρέ μου ωραία γίνεται αλλά μου έταξες μπλε -πράσινο και περιμενω να το δω ;D Αρχηγε μου δυσνοησα ;D ,νωμιζα οτι ηθελες σκετο μπλε, γ'αυτο εκανα το post στο#33. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2015 Καλημέρα και από εμένα Νικόλα :D τι καλό μαστορεύεις ? Και'γω θέλω :-\ Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση