stevens Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 καλός με βρήκατε ,λέγομαι στέφανος ... έψαξα για καλός ήρθες post αλλα δεν βρήκα :( (εκτος αν απλός είμαι τόσο τυφλός ) οποτε είπα να αυτοχαιρετιστώ εδώ και να βάλω k ένα μικρό solo video από solo project μου :) k φυσικά περιμένω εντυπώσεις ,τα κάνω όλα μονος οποτε δυστυχώς το video είναι λίγο fail :P καλός σας βρήκα k καλά post https://www.youtube.com/channel/UC6ordko8951j3ZxlJND4hBw/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 καλώς ήρθες!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ROSPI Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Καλως το παιδι! :) ωραιο παιξιμο και ηχος και ωραια η αλητεια με τα αυτοκολητα στο ibanez, μονο να προσεχεις εκει στο δασος που βγαινεις αμεριμνος με το corvette μην γινει κανενα πεσιμο απο νιντζα και στο παρουν. :P [/img] αν χρειαστεις ντραμερ για καμια σλαποφανκοπανκομεταλια εδω ειμαστε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 .. για καλός ήρθες ... Κακός από δω δε θα φύγεις πάντως.. 8) Καλώς τον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Ακόμα ένας μπασίστας....... :-X και απ'ότι άκουσα πολύ καλός ;) Σαν πολλοί δεν γίνατε.....; ;D Καλώς ήρθες φίλε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Σαν πολλοί δεν γίνατε.....; Είναι κάτι σαν ιός...Παρόλο που δεν σηκώνει αντιβίωση,μία προληπτική θεραπεία με exahorthex θα τη συνιστούσα. ;D Καλώς ήρθες,φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Βρε καλώς τον... Τα βαράς ωραία τα κσύλα* ;D * Κσύλα είναι το σωστό και όχι ξύλα όπως γράφουν οι άσχετοι εκτός forum. ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Καλώς ήρθες αδερφός ;D, το ότι τα κάνεις όλα μόνος σου είναι αρκετό για μπράβο ;) και το εργαλείο το σκαλίζεις καλά \m/ https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 καλός με βρήκατε ,λέγομαι στέφανος ... έψαξα για καλός ήρθες post αλλα δεν βρήκα :( (εκτος αν απλός είμαι τόσο τυφλός ) οποτε είπα να αυτοχαιρετιστώ εδώ και να βάλω k ένα μικρό solo video από solo project μου :) k φυσικά περιμένω εντυπώσεις ,τα κάνω όλα μονος οποτε δυστυχώς το video είναι λίγο fail :P καλός σας βρήκα k καλά post Πολυ ωραιος. Καλωσηρθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stevens Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 ευχάριστο πολύ για τα καλά σας λόγια το δασος είναι πολύ ασφαλές ,είναι ο βοτανικός κήπος στο χαϊδάρι k πραγματικά αξίζει να πάτε άμα δεν έχετε πάει ;) όσο για το κσυλα αλλα k κάτι άλλες λεξούλες παρατήρησα ότι τις γράφετε αλλιώς εδώ μέσα ... k φυσικά με ενδιαφέρει φιλε ροσπι κάτι τέτοιο ;) https://www.youtube.com/channel/UC6ordko8951j3ZxlJND4hBw/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση