tomandgeronimo Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Είναι το Untitled1, από το Δωμάτιο. Directed & Filmed by Jannis Tomtsis Special thanks to Constantinos Giotopoulos // Katerina Pappa. Lyrics-Vox // UnknownArtist Prod. // Newtrix Piano // Manos Karistineos Sound Engineer // Kriton Kiourtsis, UnknownArtist Album // Δωμάτιο Download & Support: http://www.unknownartist-ua.bandcamp.com/ Full playlist: http://bit.ly/1GhvlFt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2015 Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες τρόμου, από την εφηβεία μέχρι και σήμερα. Ποτέ δεν άκουσα-είδα μουσική χιπ χοπ τρόμου!!! Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο :o Και το κομμάτι και το βίδεο κλίπ, 2 λεπτά κορυφής. Τα λόγια περιττά. :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Πάντα μου άρεσαν οι ταινίες τρόμου, από την εφηβεία μέχρι και σήμερα. Ποτέ δεν άκουσα-είδα μουσική χιπ χοπ τρόμου!!! Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο :o Και το κομμάτι και το βίδεο κλίπ, 2 λεπτά κορυφής. Τα λόγια περιττά. :-X να σαι καλά, χαίρομαι που σ' άρεσε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Γι' αυτό είσαι unknown. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Από το δίσκο "Τα στρουμφάκια στρουμφίζουν στο γκέτο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2015 Terror X Στρουμφ! lol Εμενα προσωπικα το concept μου αρεσε, γιατι ειμαι φαν του hip hop. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι στο θεμα φωνη-εφφε μαλλον δεν εχει γινει πολυ καλη δουλεια παραγωγικα και δεν ακουγονται καλα τα λογια. Θελει προσπαθεια ιδιαιτερα την πρωτη φορα για να ακουσω τι λενε οι στιχοι σε καποια σημεια. Δεν ξερω αν συμφωνεις με αυτο. Κατα τη γνωμη μου θα πρεπει αν μπορεις να κανεις κατι να το κανεις γι αυτο. Να το ξαναδεις λιγο. Ιδιαιτερα οταν μπαινει το beat και το sub μαζι, δεν ακουγεσαι. Απενεργοποιησα και το subwoofer μου μηπως εφταιγα εγω και εχω υψηλες τιμες στο gain του, αλλα και παλi σε καποια σημεια δεν ακουγεται, μπερδευει στην μιξη. Αυτα απο εμενα. Αμα ηταν πιο τελειο εκει θα το ακουγα καμμια 10αρια φορες στην καθισιά μου. λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Γι' αυτό είσαι unknown. ;) Από το δίσκο "Τα στρουμφάκια στρουμφίζουν στο γκέτο" ;) Terror X Στρουμφ! lol Εμενα προσωπικα το concept μου αρεσε, γιατι ειμαι φαν του hip hop. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι στο θεμα φωνη-εφφε μαλλον δεν εχει γινει πολυ καλη δουλεια παραγωγικα και δεν ακουγονται καλα τα λογια. Θελει προσπαθεια ιδιαιτερα την πρωτη φορα για να ακουσω τι λενε οι στιχοι σε καποια σημεια. Δεν ξερω αν συμφωνεις με αυτο. Κατα τη γνωμη μου θα πρεπει αν μπορεις να κανεις κατι να το κανεις γι αυτο. Να το ξαναδεις λιγο. Ιδιαιτερα οταν μπαινει το beat και το sub μαζι, δεν ακουγεσαι. Απενεργοποιησα και το subwoofer μου μηπως εφταιγα εγω και εχω υψηλες τιμες στο gain του, αλλα και παλi σε καποια σημεια δεν ακουγεται, μπερδευει στην μιξη. Αυτα απο εμενα. Αμα ηταν πιο τελειο εκει θα το ακουγα καμμια 10αρια φορες στην καθισιά μου. λολ Η αισθητική του video συνδέεται με την αισθητική του κομματιού, και κατ' επέκταση με την αισθητική του δίσκου γενικότερα. Οπότε όταν μιλάμε για καθαρές φωνές, θα πρέπει να έχουμε και καθαρές εικόνες και ροές, έτσι δεν είναι; Θενκς για τον χρόνο σου και που έγραψες την άποψή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Οπότε όταν μιλάμε για καθαρές φωνές, θα πρέπει να έχουμε και καθαρές εικόνες και ροές, έτσι δεν είναι; Οχι απολυτα, εξαρτάται. Δεν εχω προβλημα με το pitch των φωνων. Το βρισκω πολυ ωραιο το εφφε πανω στο ολο κομματι Θα επιμεινω οτι βρισκω οτι επρεπε να γινει καλυτερη δουλεια για να ακουγονται καθαροτερα τα λογια, οχι να βγει το εφφε. (αποψη μου ετσι, προς θεου. Μπορει να εχω και άδικο) Καλη επιτυχια παντως!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Οχι απολυτα, εξαρτάται. Δεν εχω προβλημα με το pitch των φωνων. Το βρισκω πολυ ωραιο το εφφε πανω στο ολο κομματι Θα επιμεινω οτι βρισκω οτι επρεπε να γινει καλυτερη δουλεια για να ακουγονται καθαροτερα τα λογια, οχι να βγει το εφφε. (αποψη μου ετσι, προς θεου. Μπορει να εχω και άδικο) Καλη επιτυχια παντως!!! θενξ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση