solidstate Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Γεια χαρά. Ο ενισχυτής μου καίει συνέχεια το HT fuse any ideas? ο ενισχυτής ειναι class A 30 watts point to point, είναι στην κατοχή μου 5 χρόνια και έχω αλλάξει λάμπες πριν 3 χρόνια, στο μεσοδιάστημα ο ενισχυτής έχει παίξει μόνο σε εντάσεις σπιτιού. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν 3 εβδομάδες όπου έπαιξα live με την μπάντα μου (μετά από πολλά χρόνια) σε ένα μαγαζί. Το θετικό είναι ότι το περιστατικό συνέβη στο τελευταίο τραγούδι όπου ξαφνικά ενώ ο ενισχυτής ήταν αναμμένος δεν υπήρχε ήχος. Προχθές Αντικατέστησα το 1/2 amp fuse με ένα καινούργιο και έπαιξα στο σπίτι σε εντάσεις σπιτιού για περίπου 1 ώρα όπου και ξανά σταμάτησε ο ήχος. Έβγαλα το fuse να τσεκάρω και είχε καεί πάλι. Αυτό που παρατήρησα πριν καεί η ασφάλεια ειναι ότι το gain channel Ακουγόταν σε πολύ χαμηλότερη ένταση σε σχέση με το καθαρό κανάλι. Σκέφτομαι μήπως κάποια από τις τελικές λάμπες δημιουργεί το πρόβλημα η ειναι θέμα προενισχυσης. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη προτού τον πάω στον μάστορα για έλεγχο, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Κάποια από τις τελικές είναι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2015 ^^^^^^^^^^ καποια απο τις τελικες ψωφαει... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2015 Γεια χαρά. Ο ενισχυτής μου καίει συνέχεια το HT fuse any ideas? ο ενισχυτής ειναι class A 30 watts point to point, είναι στην κατοχή μου 5 χρόνια και έχω αλλάξει λάμπες πριν 3 χρόνια, στο μεσοδιάστημα ο ενισχυτής έχει παίξει μόνο σε εντάσεις σπιτιού. Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν 3 εβδομάδες όπου έπαιξα live με την μπάντα μου (μετά από πολλά χρόνια) σε ένα μαγαζί. Το θετικό είναι ότι το περιστατικό συνέβη στο τελευταίο τραγούδι όπου ξαφνικά ενώ ο ενισχυτής ήταν αναμμένος δεν υπήρχε ήχος. Προχθές Αντικατέστησα το 1/2 amp fuse με ένα καινούργιο και έπαιξα στο σπίτι σε εντάσεις σπιτιού για περίπου 1 ώρα όπου και ξανά σταμάτησε ο ήχος. Έβγαλα το fuse να τσεκάρω και είχε καεί πάλι. Αυτό που παρατήρησα πριν καεί η ασφάλεια ειναι ότι το gain channel Ακουγόταν σε πολύ χαμηλότερη ένταση σε σχέση με το καθαρό κανάλι. Σκέφτομαι μήπως κάποια από τις τελικές λάμπες δημιουργεί το πρόβλημα η ειναι θέμα προενισχυσης. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη προτού τον πάω στον μάστορα για έλεγχο, ευχαριστώ. Καλησπέρα, Οπως ειπαν και οι συμφοριτες μπορεί να ειναι λαμπα (χαλασμένη/βραχυκυκλωμα) η ηλεκτρολυτικός Αν μενεις κοντα στο μαρουσι, και θέλεις περνα να τις τσεκαρουμε στο λυχνιομετρο μου. www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση