panorios Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Είναι επάνω σε μια Vigier excalibur ,δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν ,απλά θέλω να δοκιμάσω κάτι λίγο ποιο πριμαριστό ,ή με περισσότερη διαύγεια ,πως να το πω . Μήπως δεν θέλω humbuckers ; Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Τι output θέλεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Τι output θέλεις; Προς το χαμηλό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskouts Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Αφου στο τελος, παλι με τη squier θα παιζεις. Τι τις θες τις αλλαγες? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Αφου στο τελος, παλι με τη squier θα παιζεις. Τι τις θες τις αλλαγες? ;D Αλήθεια είναι αυτό ,αλλά την έχω παραπεταμένη την Vigier και θέλω να την γαργαλήσω λίγο ;D Σκεφτόμουν να την κάνω λίγο βαναλενίζουσα μιας κι έχει το τρέμουλο ;) Δεν ξέρω εάν θα της πήγαιναν ο 14άρης bridje 16άρης neck . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2015 Di marzio 36th anniversary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Καλημέρα panorios :) Αν ειναι 4-condunctor, γιατι δε δοκιμαζεις μια συνδεσμολογια In-parallel στο εσωτερικο wiring των μαγνητων σου -δλδ μεταξυ των coils (με ενα διακοπτη διατηρεις και τον αρχικο σου ηχο). Παντως low-output humbuckers που να μην ειναι muddy ψαχνω και γω, αν βρεις κατι ενημερωσε :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 p90 σε μέγεθος Humbucker . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Για low output αλλά δεν τους βλέπω για Van Halen... Για EVH: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ καλοί μου άνθρωποι . Καλημέρα panorios :) Αν ειναι 4-condunctor, γιατι δε δοκιμαζεις μια συνδεσμολογια In-parallel στο εσωτερικο wiring των μαγνητων σου -δλδ μεταξυ των coils (με ενα διακοπτη διατηρεις και τον αρχικο σου ηχο). Παντως low-output humbuckers που να μην ειναι muddy ψαχνω και γω, αν βρεις κατι ενημερωσε :) εεε...ναι....και ποιος θα το κάνει αυτό ; έχω μια αλλεργία στα κολλητήρια ,πρήζεται ο λαιμός μου και με πιάνει φαγούρα στις φτέρνες ;D Άσε που δεν έχω ιδέα που πάει τι . Είμαι πολύ καλός στις online παραγγελίες όμως . Αυτούς του έχει δοκιμάσει κανένας καλός κύριος . http://www.thomann.de/gr/evh_wolfgang_neck_pickup_chrome.htm http://www.thomann.de/gr/evh_wolfgang_bridge_pickup_chrome.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση