Guru nikodemos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 This equipment is 20 years old, and as with any vintage electronic equipment it will develop faults. This desk has been maintained regardless of cost by the BBC χχμμμμμμμ στην αρχή γράφει "this particular mixer is dated from 1987" anyway, ούτε εγώ διαφωνώ σε κάτι....απλά ξέρω πολύ κόσμο που την "πάτησε" εξαντλώντας όλο του το μπάτζετ στην "αρχή της περιπέτειας" :) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Περιεργο που δεν "ενισχυθηκε" αυτο το thread. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Περιεργο που δεν "ενισχυθηκε" αυτο το thread. οντως, ας του δωσουμε μια 2η ευκαιρια, ειναι πολυ χρησιμο thread :) Το μονο κακο, για αυτο το ειναι οτι το thread, ειναι οτι το φορουμ ειναι πολυ 'γενικο'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Περιεργο που δεν "ενισχυθηκε" αυτο το thread. Το'χα σκεφτεί κι εγώ παλιότερα, αλλά είναι κάπως ανεξέλεγκτο και μπορούν να συμβούν διάφορα, πχ. προώθηση της πραμάτειας του Ebay κάποιου ή ενός φίλου του /συγγενικού του προσώπου. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 .........χώρια που αυτοαναιρείται τινί τρόπω και ως τίτλος εάν η ευκαιρία γίνει γνωστή σε όλους ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2009 δλδ οι μισοι εδω μεσα θα 'σπρωξουν' το προιον φιλου και οι αλλοι μισοι θα κrατησουν την ευκαιρια για 'παρτη' τους?? that's the spirit... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 δλδ οι μισοι εδω μεσα θα 'σπρωξουν' το προιον φιλου και οι αλλοι μισοι θα κrατησουν την ευκαιρια για 'παρτη' τους?? that's the spirit... ;D 1 Που το κακό αν είναι όντως ευκαιρία ;D ;) 2 Το βλέπω λογικότατο... Πρεπει να είσαι χαζός για να βρεις κάτι ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ και να το ποστάρεις για να το πάρει κάποιος άλλος... Αρα, υποτίθεται πως ποστάρουμε αγγελίες/ευκαιρίες που δεν μας ενδιαφέρουν αλλα πιστεύουμε ότι ίσως να ενδιαφέρουν κάποιον αλλο... ;) Καλο θα ηταν αν συνεχιζόταν το Θεμα. Είναι χρήσιμο... It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Nομίζω ότι το θέμα "Ευκαιρίες στο ebay", δεν έχει μέλλον. Γιατί πιθανόν οι ευκαιρίες να είναι στα τελευταία 30 sec του bid, ή στο best offer...κάτι δηλ το οποίο δεν περιγράφεται ή είναι στιγμιαίο. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη ευκαιρία του ebay, είναι οι νομισματικές διαφορές (και όχι πάντα) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Πέρα από καφενείο (που το καταλαβαίνω απόλυτα), μια τετοια κουβέντα δεν έχει υγιή και συμφωνα με τους κανονισμούς κίνητρα. Θεωρουμε ολοι οτι το EBay ειναι ανεξαρτητος οργανισμος και σιγουρα κανενας εδω μεσα δεν ειναι ιδιοκτητης του. :) Από την άλλη όμως όλοι εδω μέσα θα μπορούσαν να πουλάνε την πραμάτια τους εκεί μέσα. Αρα προκύπτει μια διαπλεκόμενη κατάσταση που πρέπει να αποφευχθεί. Γι αυτό δεν πρέπει να συνεχίσει το θεμα βαθύτερα, με προτροπές αγοράς και "ευκαιρίες" όπως λεει ο τίτλος. Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2009 ενας αλλος λογος που μπορει να μην παει καλα ενα τετοιο θεμα ειναι οτι ο καθενας μας εχει διαφορετικο οικονομικο υποβαθρο.. και επισης ειναι σαν να μιλαμε για ευκαιριες πχ στις αγγελειες.(δεν βλεπω διαφορα εγω τουλαχιστον) :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις