Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Το κομμάτι αυτό γράφτηκε 14 μήνες πριν, όταν ξεκίνησε όλη αυτή η υπόθεση στην Ουρκανία αλλά πήρε πολύ καιρό να εκδοθεί και να ηχογραφηθεί. Όπως και να'χει πλέον είναι διαθέσιμο. εδώ παρακάτω είναι το εξώφυλλο της παρτιτούρας. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Καλημέρα Νικόλα! Το βίντεο λέει ότι είναι ιδιωτικό και δεν με αφήνει να το δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Για δείτε τώρα... δουλεύει το βίντεο? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Ναι. Ωραίο. Μου αρέσει η εναλλαγή ατμόσφαιρας. Ο ρυθμός μοιάζει με τικ σε ορισμένες φάσεις. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 συγκλονιστικες οι επιλογες στην θεματικη δομή. Το ολο κομμάτι διαγράφει ευστοχα ηχητικά το θέμα απο το οποίο εμπνέεται καλύπτοντας για εμένα όλες τις συναισθηματικες πτυχές του με υπεροχο τρόπο στις εναλλαγές του. Εξαιρετικό πραγματικά απο όλες τις απόψεις. (Οοοοοφ..... με φόρτισε ψυχικα) Πολυ δυνατό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Μπράβο μπράβο μπράβο :) :) :) Για την έκδοση ομιλώ. Άνθρωποι της εποχής μας, συνθέτης και εκδότης. Για την σύνθεση αυτή καθ'αυτή, θέλω να την ακούσω πολλές φορές. Απαίδευτα τα αυτιά μου και το μυαλό μου σε πιανιστικά έργα. Θέλουν τον χρόνο τους. :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Εξαιρετικό Νικόλα. Έγινε αυτόματα το αγαπημένο μου απ ό,τι δικό σου έχω ακούσει. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Πολύ δυνατό κομμάτι γεμάτο νεύρο. Ωραίο. Όταν παγώσει η κόλαση θα καταφέρω να παίξω αντίστοιχου υψηλού επιπέδου κομμάτια στο "πιάνο"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Νικόλα συγχαρητήρια για το έργο! :) Πολύ ωραίες εναλλαγές και ένταση στο κομμάτι που αποδίδουν πιστεύω την κατάσταση που επικρατούσε(-εί; ) στην Ουκρανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση