iasonas Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 σημερα στον υπνο μου εβλεπα οτι παντρευομουν μια κουκλα συμμαθητρια μου και ενιωθα fuzzy and warm συναισθημα οταν κοιμομουνα....ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩς ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ? 8O 8O 8O ΜΗΠΩς ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗς? 8O 8O 8O 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε ιασονα...Χαλάρωσε....Καλή η κοπελιά??? PS> Αυτό το fuzzy and warm εμένα μου κάνει ήχο απο λαμπάτο ενισχύτη....δεν ξέρω... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα πάλι το fuzzy and warm μου κάνει κάτι σε... κατούρημα πάνω σου!!! :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλό και αυτό...... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε να αλλάξεις λάμπες για να φύγει το Fuzziness και να μείνει το warm. :lol: :lol: Δεν ξέρω αν διαθέτει ονειροκρήτη το noiz :roll: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Απαντήσεις θα βρεις πιο εύκολα εδώ: http://www.astro.gr/general/dreams/frmain.htm http://www.pinelies.com/oneirokritis/ http://horoscopes.pathfinder.gr/index.php?page=6 παρά στο ΝΟΙΖ :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 O elavd ξαναχτυπά!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 ΕΚΔΟΧΗ 1 ΓΑΜΟΣ Αν είδες γάμο με μουσικά όργανα, είναι όνειρο κακό που προμηνύει θάνατο -δικό σου ή κάποιου συγγενή σου. Αν είσαι άγαμος και είδες γάμο χωρίς παπά και μουσικά όργανα σημαίνει άτι θα έχεις τιμές και θ' ακούσεις ευχάριστες ειδήσεις, ενώ αν είσαι έγγαμος περίμενε δυσάρεστα οικογενειακά επεισόδια. Αν είδες ότι βρισκόσουν σε γάμο χωρίς μουσική, σημαίνει ότι θ' ακούσεις κάτι ευχάριστο. ΕΚΔΟΧΗ 2 Γάμος: Αν δεις ότι είσαι σε γάμο με μουσική κάποιος στενός συγγενής σου θα πεθάνει. Αν ο γάμος είναι χωρίς παπά και χωρίς μουσική, αν είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις και αν είσαι παντρεμένος θα έχεις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. Αν είστε ήδη παντρεμένοι και βλέπετε ότι παντρέυεστε στον ύπνο σας το ίδιο άτομο θα έχεις πολλά τυχερά κέρδη. Αν δεις την γυναίκα σου ότι παντρέυετε με άλλον ο γάμος σου μάλλον κινδυνευέι από χωρισμό. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα. Αν είσαι έγκυος και βλέπεις όνειρο ότι παρευρήσκεσε σε γάμο, το παιδί θα έχει πολύ καλή τύχη κα φήμη στη ζωή του. Αν δεις ότι γίνεσαι γαμπρός, αν είσαι ήδη παντρεμένος πρόσεχε από μικροατυχήματα και ασθένεια. ΕΚΔΟΧΗ 3 Γάμος Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός. Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο. Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Έλα ρε μην το αποπέρνεται το παιδί....Ρε ιάσονα κάτσε γράψε κανένα τραγούδι για το σκηνικό....Θα έιναι πολύ προτώτπυο concept... :lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Πώωω...παιδιά άσχετο...αλλά σήμερα δεν έχω σχολείο και παρακολουθησα λίγο πρωινάδικα....Τα ζώδια είναι ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑ τα λεφτά...(καλά και η Σίσση στον όμορφο κόσμο δεν πάει πίσω...:lol:) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση