bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 strat με maple ταστιερα σωμα alder και η δεύτερη μαχαγκώνιιιιει αλλά όχι Λεσπολιά η οποία δεύτερη κάτι σε Little 59 με κάνει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D είπε το κουφάλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
p0k0 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 εμενα παλι μου αρεσε το τραγουδι και η ωραια φωνη της κοπελας καθως και η ολη εκτελεση του κοματιου. Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 εμενα παλι μου αρεσε το τραγουδι και η ωραια φωνη της κοπελας καθως και η ολη εκτελεση του κοματιου. Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια! :) Thanks για τα καλά σου λόγια. Λοιπόν οι ακούσαντες Strat alder/maple είναι οι χρυσοαυτιάδες, οι λοιποί ...λυπάμαι. ;D Υ.Γ. Όταν είδα τη σιγουριά του giorgosc πραγματικά ψάρωσα και αναρωτήθηκα μήπως είναι κανένας δικός μου με άλλο λογαριασμό. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosc Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Thanks για τα καλά σου λόγια. Λοιπόν οι ακούσαντες Strat alder/maple είναι οι χρυσοαυτιάδες, οι λοιποί ...λυπάμαι. ;D Υ.Γ. Όταν είδα τη σιγουριά του giorgosc πραγματικά ψάρωσα και αναρωτήθηκα μήπως είναι κανένας δικός μου με άλλο λογαριασμό. :) Για το alder δεν ημουν και τοσο σιγουρος..... αλλα για strat με maple..., δεν μπορει να ηταν τιποτα αλλο. "If we don't succeed, we run the risk of failure." - George W. Bush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2015 Λοιπόν οι ακούσαντες Strat alder/maple είναι οι χρυσοαυτιάδες, οι λοιποί ...λυπάμαι. ;D Απολυτη επιτυχια οπως παντα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση