nklshp Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Strat με maple ταστιέρα!!! και η δεύτερη συμφωνώ, κάτι με διπλούς... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Και εγώ συνήθως έξω πέφτω ;D ;D ;D Αλλά μου ακούγεται για strat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 είμαι σίγουρος ότι είναι Fender Strat ash body με Brazilian Rosewood & medium jumbo τάστα ;D ;D ;D Οι καμπίνες στανταρ ειναι Peavey ή μια και MArshall η άλλη με V30s & G12H ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Σκαφακι με p90's και bigsby!!! Ααααα!!! Και το καπακι της ειναι maple!!! 8) http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Λοιπόν, ο ήχος μου φαίνεται πιο "στρογγυλός" από τους κλασικούς μονοπήνιους, άρα θα πω ότι ο μαγνήτης είναι humbucker. Αρά, όχι με πάρα πολύ όγκο / μπάσα, άρα θα πω ότι δεν είναι Les Paul. Ή είναι SG ή humbucker σε Strat. Αλλά το χρώμα του οργάνου είναι τιρκουάζ. Αυτό είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Μεταφέρω και τη ψήφο του Τέρυ, που τηλεφωνικώς (για να μην εκτεθεί δημόσια) μου είπε πως είναι PRS. Οι καμπίνες στανταρ ειναι Peavey ή μια και MArshall η άλλη με V30s & G12H ;D ;D Αυτί αν μη τι άλλο! ::) Όντως ο Περικλής παίζει με καμπίνα Marshall και ο Rivera έχει G12H. O Rivera έχει κάτι πεθαμένες λάμπες από τον καιρό του Νώε (αλλά μ'αρέσει). Peavey δεν υπάρχει. :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Strat style, και 335 style. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Φιλως δεν ξερω με τι παιζεις, αλλα εισαι ξεκουρδιστος. ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Φιλως δεν ξερω με τι παιζεις, αλλα εισαι ξεκουρδιστος. ;D Αυτό και αν είναι αυτί. Μήπως όμως είναι o άλλος ή ο μπασίστας ή ο ...ντράμμερ; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Λοιπόν, Ειναι long scale 25,5" τύπου Στράτ και όχι les paul, κάτι που φαίνεται απο τα bends... Θα μπορούσε να ειναι telecaster ακόμα και μια cv, αλλα το ακύρωσε αυτο το vibrato μέσω της γέφυρας (θα μπορούσε να ειναι βέβαια και ενα bigsby, αν και λιγο περίεργο) Οι μαγνήτες ειναι μόνοι στο neck, hum στο bridge... Μια δεύτερη;;; Κιθάρα παίζει πίσω κρατώντας sustain με hums? γιατί μάλλον για διπλό στη neck θέση... Δεν ξέρω, αλλα για ενα είμαι σίγουρος ακούγοντας το κλιπ: Ξέρω τι χρώμα ειναι ακούγοντας το! "Ανοιχτόχρωμο"!!! :D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση