Nestoras Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Την προηγούμενη φορά είχα κάνει ένα τεστ βάζοντας ένα κλιπάκι με μια φτηνή Blade που είχα κάποια στιγμή και πάρα πολύ λίγοι από το φόρουμ κατάφεραν να διακρίνουν το ηχόχρωμα της κιθάρας (καθότι το να βρουν τη μάρκα είναι αδύνατον). Επειδή γίνεται αρκετή κουβέντα για ξύλα κλπ. κλπ. για χρυσά αυτιά και τέτοια, επαναλαμβάνω το τεστ και σας καλώ να βρείτε τι κιθάρα είν' αυτή που ακούγεται (ως επί το πλείστον). Μην κοιτάξετε το προφίλ μου γιατί συχνά αλλάζει και εκτός από 2-3 που παραμένουν σταθερά, οι λοιπές ... ;) https://www.youtube.com/watch?v=DQVk5TTDB7o Καλό guessing! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Εγω που τα ξερω δεν κανει να απαντησω δασκαλε; ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Εσύ ξέρεις μόνο τον ενισχυτή (και τις λάμπες). :-* [move]Μπορεί και τη κιθάρα.[/move] InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Αν εβαζες κανενα βραβειο για τον νικητη του διαγωνισμου ισως να τα ελεγα !!Αλλα ετσι δεν μολογαω!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Οσες φορες εχουν γινει εδω στο νοιζ τετοια τεστς,πεφτω εντελως εξω. Οτι λεω,το αντιθετο! Αντε παλι να εκτεθουμε,δε θα ειναι η πρωτη. ;D ;D SG? Mιλαμε παντα για την του Σερ. To θεμα ομως ειναι οτι ελεγα να ριξω κανα τραγουδακι σημερα το βραδυ και εβαλες την Εβελινα. Μου εκοψες τα ποδαρια λαιμαι γ$#^&%^$%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 SG? +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το ακούσω, άρα απόψε από το σπίτι. Αλλά... μη μας βάζεις ευκολάκια! Βάλε, ξέρω 'γω, την χρονιά κατασκευής της κιθάρας και την χώρα προέλευσης του ξύλου, να έχει λίγο ενδιαφέρον ρε αδερφέ! Μη σου πω και το μέγεθος των τάστων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosc Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 strat με maple ταστιερα σωμα (μαλλον) alder "If we don't succeed, we run the risk of failure." - George W. Bush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Η μία πρέπει να είναι τέλε. Η άλλη κάτι με διπλούς. Αλλά εγώ είμαι almost one eared και περιστασιακά με ηχητικές παραισθήσεις. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2015 Η μία πρέπει να είναι τέλε. Η άλλη κάτι με διπλούς. Αλλά εγώ είμαι almost one eared και περιστασιακά με ηχητικές παραισθήσεις. ;D Έχουμε πολλά κοινά, ;D θέλεις να γίνουμε φίλοι;; ;D ;D Επι του προκειμένου, επειδή κάτι σημεία με δισολίες με πήγαν προς την παλαιοροκάδικη αισθητική των Wishbone Ash, θα μαρτυρήσω Strat & Flying V!!! (άντε καλά, Les Paul 8) ). The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση