Guru npap Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 αν μη τι άλλο ενδιαφέρον... επισκεφτείτε το (αν ήδη δεν το έχετε κάνει)... http://www.concerthotels.com/100-years-of-rock/%29/ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Παρά πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για το link. Απ' το 60 και δώθε τρελός συνωστισμός των ειδών. Αφού ζήλεψα και λέω να φτιάξω δικό μου είδος. Θα ονομαστεί Aggelos Genre :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Καλό! έχει πολύ ψωμί, αλλά μερικά λινκ που πάτησα για μουσικη δεν αντιπροσωπεύουν το είδος που αναφέρει , τουλάχιστον όπως το έχω συνδυάσει εγω στο κεφάλι μου. πχ. hard rock, heavy metal, power metal κ.α. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Οτι να'ναι... Πατας στο Heavy Metal και ακους το...Whole Lotta Love των Zeppelin, μετα πατας στο Hard Rock και ακους το...Satisfaction των Stones. :-X Πατωντας στο Art Rock ακους Doors και το When The Music's Over, την Jazz την εχει ξεμπαρκη να δικτυωνεται μονο με το Skiffle και το Krautrock! Τα Big Band και Swing υπαρχουν κι αυτα εκει, αλλα δεν συνδεονται με την Jazz οταν κανεις κλικ πανω τους. Αυτο ελειπε, αφου ολοι ξερουν οτι Big Band και Swing ειναι αναποσπαστα κομματια της Ιαπωνικης παραδοσιακης μουσικης και δεν εχουν καμια σχεση με Jazz. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση