Προς το περιεχόμενο

100 Years of Rock VISUALIZED

npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

αν μη τι άλλο ενδιαφέρον... επισκεφτείτε το (αν ήδη δεν το έχετε κάνει)...

http://www.concerthotels.com/100-years-of-rock/%29/

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρά πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για το link.

Απ' το 60 και δώθε τρελός συνωστισμός των ειδών. Αφού ζήλεψα και λέω να φτιάξω δικό μου είδος. Θα ονομαστεί Aggelos Genre :)

Καλό! έχει πολύ ψωμί, αλλά μερικά λινκ που πάτησα για μουσικη δεν αντιπροσωπεύουν το είδος που αναφέρει , τουλάχιστον όπως το έχω συνδυάσει εγω στο κεφάλι μου. πχ. hard rock, heavy metal, power metal κ.α.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Οτι να'ναι...eyeroll.gif

Πατας στο Heavy Metal και ακους το...Whole Lotta Love των Zeppelin, μετα πατας στο Hard Rock και ακους το...Satisfaction των Stones. :-X Πατωντας στο Art Rock ακους Doors και το When The Music's Over, την Jazz την εχει ξεμπαρκη να δικτυωνεται μονο με το Skiffle και το Krautrock!

Τα Big Band και Swing υπαρχουν κι αυτα εκει, αλλα δεν συνδεονται με την Jazz οταν κανεις κλικ πανω τους. Αυτο ελειπε, αφου ολοι ξερουν οτι Big Band και Swing ειναι αναποσπαστα κομματια της Ιαπωνικης παραδοσιακης μουσικης και δεν εχουν καμια σχεση με Jazz. ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου