Guru ez Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Συγχαρητήρια νεαρέ μου, είσαι στον σωστό δρόμο! ;D Και η δική μου Notorious Tavlocaster... ;D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Ωραία κατασκευή φίλε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BuddyL Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Μπραβο Μαριε! Ωραιο το chess-box, αλλα ωραιες και οι ιδεες σου γενικα. Guitar playing is a serious matter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Ομορφιες,οπως και διαφορα αλλα που εχω κατα καιρους δει στο μπλογκ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Ομορφη και εξυπνη κατασκευη,μπραβο σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2015 Συγχαρητήρια νεαρέ μου, είσαι στον σωστό δρόμο! ;D Και η δική μου Notorious Tavlocaster... ;D AAA! h jumbo version ;) Eυχαριστω πολυ παιδια! Θα της κανω και ενα βιντεακι συντομα! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2015 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/skbNNppPJ0U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Finally! Αν και προχειρο... www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση