a100 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Εσύ το λες για πλάκα αλλά εγώ στην αρχή αυτό έκανα ;DΜετά απο δυο-τρείς φορές η μύτη σπάει όποτε τώρα έχω μικρό κατσαβιδάκι.Αθάνατο...χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Δεν το λεω καθολου για πλακα. Το εχω κανει κι εγω. Εκτος κι αν εχεις νυχι...μπουζουκτζη στο μικρο δαχτυλο και πατας τα κουμπια μ'αυτο. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
a100 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Nύχι,χρυσή καδένα και korg M1 ;D ;D.Mην παρεξηγηθώ απλά είχα έναν φίλο στον στρατό με αυτά τα χαρακτηριστικά :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Από το w5 στο Prophet....αλματώδης ανάπτυξη. Ανταλλακτικά θα βρεις εδώ. https://syntaur.com/yamaha_w.html www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
a100 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Δεν είπα οτι είναι το μοναδικό μου synth...Ευχαριστώ για το link.Θα το τσεκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση