atreu73 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Beethoven Sonata No. 8 Op. 13 (Pathetique) ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 ^ωραίος αυτός ο Ραχμάνινοφ... Πάρτε και την αγαπημένη μου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Herbert Von Karajan,Anne Sophie Mutter,Berlin philharmonic orchestra https://www.youtube.com/watch?v=BWSrR7Pn6so Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Ωραιο θεμα συνεχιζω με μερικα χιτ Chopin - Revolutionary etude δεν ειναι και η καλυτερη εκτελεση, παλιοτερα ειχα δει μια γιαπωνεζα σε αυτο το κομματι απιστευτη, αλλα το βιντεο κατεβηκε… εδω ομως τα σπαει beethoven moonlight sonata ο χειμωνας, το καλυτερο μου απο τις τεσσερις εποχες και στην καλυτερη εκτελεση που εχω υποψη μου, απο αυτον τον μοδατο βιρτουοζο, μεχρι το 3:46 Vivaldi - Winter kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Άλλη αίσθηση!Το καλοκαίρι το αγαπημένο μου κι από μια παλιά διαφήμιση της Misco(ναι,του ακάκιου που δεν τη βρίσκω πουθενά πια κι ας είχε βραβευθεί) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Μπράβο για το thread, κι ωραίες απαντήσεις. Ας βάλω κι εγώ ένα βίντεο: Mussorgsky:The Hut on Fowl's Legs (Baba-Yagá) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Άλλη αίσθηση!Το καλοκαίρι το αγαπημένο μου κι από μια παλιά διαφήμιση της Misco(ναι,του ακάκιου που δεν τη βρίσκω πουθενά πια κι ας είχε βραβευθεί) H κλασσικη διαφημιση με τον Ακακιο παντως ειχε μουσικη Παπαθανασιου, δεν θυμαμαι καποια με Vivaldi. Anyway, παμε να ακουσουμε τον μεγαλο Nicolas Kynaston. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Vox Balaenae, George Crumb 1971.Voice of the Whale, για electric flute, cello και amplified piano. http://curtisperforms.curtis.edu/#/video/vox-balaenae-voice-whale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 H κλασσικη διαφημιση με τον Ακακιο παντως ειχε μουσικη Παπαθανασιου Αν δεν μας έλεγες κάτι για το Τσίου θα έσκαγες όμως ε? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση