Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Τι εφφε θα χρειαστω για να προσεγγισω τον ηχο της κιθαρας εδω? [flash=200,200] Στο 0:50 Ειναι καν κιθαρα ή μηπως συνθ? Αλλα επειδη ποιο πολυ σαν κιθαρα μου ακουγεται, ποιο ειναι το "μυστικο"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Τι εφφε θα χρειαστω για να προσεγγισω τον ηχο της κιθαρας εδω? [flash=200,200] Στο 0:50 Ειναι καν κιθαρα ή μηπως συνθ? Αλλα επειδη ποιο πολυ σαν κιθαρα μου ακουγεται, ποιο ειναι το "μυστικο"? Πολύ delay, οctaver, flanger. Κάπως έτσι θα ξεκινούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Octaver? Δεν θα ηταν πολυ πριμος ο ηχος ομως? Ποιο πολυ σαν μεσαια μου ακουγονται αλλα οταν αυξανω τα μεσαια στην κιθαρα παλι κατι λειπει. Μηπως ειναι multiband eq? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Αν και δεν ειναι κιθαρα, ξεκινα με μια προσομοιωση rockman ;D και μια για Eventide harmonizer (early satriani tone) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Βάλε 3 εφέ παράλληλα: Στο πρώτο πολύ compressor, λίγο dist και ένα EQ να σπρώχνει τα μεσαία και να κόβει λίγο τις ψηλές. (Αυτός είναι ο βασικός ήχος) Στο άλλο βάλε ένα EQ band pass και μετά πολύ reverb (100%wet) + λίγο delay Στο τρίτο βάλε λίγο comp+ περισσότερο distortion. Ανέβαζε στο mix τα 2 και 3 to taste. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις, θα το ψαξω με το guitar rig και θα αναφερω αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Μιλάς για τη δήθεν "κιθάρα" των ρυθμικών ή για την ακόμα πιο δήθεν και τελείως χάλια σόλο ;;;"κιθάρα";;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 H σολο κιθαρα στο 0:50. Αυτο που λες χαλια εμενα μου ειναι ενδιαφερον γιατι εχει ξεχωριστο ηχο και δεν ειναι προφανες πως ειναι κιθαρα αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 H σολο κιθαρα στο 0:50. Αυτο που λες χαλια εμενα μου ειναι ενδιαφερον γιατι εχει ξεχωριστο ηχο και δεν ειναι προφανες πως ειναι κιθαρα αμεσως. Επειδή ΔΕΝ είναι κιθάρα όπως είπε και ο Σπύρος ο Δέλτα από πάνω. Δεν υπάρχει ίχνος κιθάρας στο κομμάτι. Ένα workstation είναι ή vstια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Μετα απο προσεκτικο ακουσμα κατεληξα πως ειναι κιθαρα, φαινεται στις λεπτομερειες οπως slides, fret noise, βιμπρατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση