trolley Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Αυτηνής της πέφτει η βούρτσα και αυτουνού του σηκώνεται η Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Κάτι ήξερα λοιπόν και σου τα καθυστέρησα... πάνε για γαμήλιο δώρο τώρα τα dvd... :lol: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ Πάνο μου που στο απόσπασμα δεν συμπερίλαβες και τις λογοκριμένες σκηνές μου με την Ανν Λόμπεργκ (αν λέγεται έτσι η αγγλιδούλα... ο lost θα μας διαφωτίσει...), από τα ατέλειωτα βράδια μου μαζί της στα προεφηβικά μου όνειρα... Γλυτώνει το noiz το πρόστιμο και γω τον γάμο μου... :P :P :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 "Να το θυμάσαι npap' date=' αυτή η γυναίκα μέχρι και το μούσι θα σε βάλει να ξυρίσεις..." (από ριμέικ του "γοργόνες και μάγκες") (ή μήπως από τις "θαλασσιές τις χάντρες"; -τα μπερδεύω τα αριστουργήματα του Δαλιανίδη)[/quote'] Από το "Ένας μάγκας στα σαλόνια"! :P για το μουστάκι του το είπε... Βόγλης με Μέμα Σταθοπούλου... :P https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Γιάννη μου... camel live ...όντως το καλύτερο δώρο... :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 ωρέ Τάσο...η εγκυρότητα σου στην πληροφόρηση με συγκινεί... :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 και όχι μόνο...τώρα που παντρεύεσαι θα έχει και surprises... :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 καλα στεφανα φιλε npap,να ζησετε !!!! :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 ωρέ Τάσο...η εγκυρότητα σου στην πληροφόρηση με συγκινεί... :D Thanks... Ας μην είχε γυριστεί στο χωριό μου και θα σου' λεγα αν το' ξερα! :P https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση