Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Το περιοδικό ξεκίνησε καλά, συνέχισε καλύτερα, για το πως οι έλληνες φωστήρες θα το συνεχίσουν (και αν) θα σας ενημερώσω όταν μάθω κι εγώ... τα πράγματα είναι ρευστά και τα προβλήματα έξω από το δημιουργικό και δεν με ενδιαφέρουν... δυστυχώς οι καλές προθέσεις δεν φθάνουν πάντα κι όταν νοθεύονται από το εμπορικό βγαίνουν από το βεληνεκές μου σε αυτό το επίπεδο και αδιαφορώ... Παρεπιπτόντως ο npap πού χάθηκε? ο npap ζει... :D Λιάκο μου εδώ είμαι παρακολουθώ αλλά ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ στο τέλος του μήνα και καταλαβαίνεις... Μου λείπετε και επ΄ευκαιρία στέλνω ένα γεια σε όλους τους φίλους μου εδώ.. θα επιστρέψω δριμύτερος και με βέρα... :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 ο npap ζει... :D Λιάκο μου εδώ είμαι παρακολουθώ αλλά ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ στο τέλος του μήνα και καταλαβαίνεις... Μου λείπετε και επ΄ευκαιρία στέλνω ένα γεια σε όλους τους φίλους μου εδώ.. θα επιστρέψω δριμύτερος και με βέρα... :lol: Υπάρχει ζωή μετά το γάμο; :D Πλάκα κάνω γέρο μου, μην μασάς!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 ο npap ζει... :D Λιάκο μου εδώ είμαι παρακολουθώ αλλά ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ στο τέλος του μήνα και καταλαβαίνεις... Μου λείπετε και επ΄ευκαιρία στέλνω ένα γεια σε όλους τους φίλους μου εδώ.. θα επιστρέψω δριμύτερος και με βέρα... :lol: Aντε με το καλό!!! ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!! Περιμένουμε photos από το γάμο!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ στο τέλος του μήνα Δηλαδή υπάρχει κίνδυνος να...ξυριστείς; :lol: :lol: Καλοστέριωτος εύχομαι και...σιδεροκέφαλος... :D :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ στο τέλος του μήνα Δηλαδή υπάρχει κίνδυνος να...ξυριστείς; :lol: :lol: Καλοστέριωτος εύχομαι και...σιδεροκέφαλος... :D :wink: Ωχ αμάν! Ρεεε αν ξυριστείς ποιός θα παίξει στο ριμεϊκ του "κορίτσια στον ήλιο";;; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 νά στε καλά φιλαράκια μου... και μην ανησυχείτε.. η Σοφία έχει ακούσει το γνωστό Πλεσσιακό άσμα... " όλα δικά σου μάτια μου, αλλά τα γένια μου δικά μου..." :D :D :D από βόγλης γεωργίτσης με απώλεια τριχών προς χάρη της λάσκαρη...πολύ δεν πάει??? δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Χαχαχα σωστός ο ... Βόγλης!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 από βόγλης γεωργίτσης με απώλεια τριχών προς χάρη της λάσκαρη...πολύ δεν πάει??? "Να το θυμάσαι npap, αυτή η γυναίκα μέχρι και το μούσι θα σε βάλει να ξυρίσεις..." (από ριμέικ του "γοργόνες και μάγκες") (ή μήπως από τις "θαλασσιές τις χάντρες"; -τα μπερδεύω τα αριστουργήματα του Δαλιανίδη) Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Μύγδαλαααααααα Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2007 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση