Προς το περιεχόμενο

Μια ευκαιρία για νέους μουσικούς μέσα από το Noiz

npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

Ωρέεεε....διαβάστε και κανα post παραπίσω...τι τα γράφω τα έρμα :lol:

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει 20 με 25 Ιανουαρίου...

Τελικά το όνομά του θα είναι: Διαπασών

(το jam απερίφθει καθότι είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν κάποιο με το ίδιο όνομα...)

Οι φίλοι μας που θα συμετέχουν στο συνοδευτικό cd του πρώτου τεύχους είναι:ο Jam και o Fleamail ..

Ευχαριστούμε από καρδιάς' date=' όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν το πολύτιμο υλικό τους...

θέλω να θυμίσω ότι δεν επρόκειτο για διαγωνισμό και η μη επιλογή τους δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι το υλικό τους καλλιτεχνικά είναι "κατώτερο" από αυτό που επιλέχθηκε...

Η πρόθεσή μας είναι η προσπάθεια να συνεχιστεί σε βάθος χρόνου και κατά συνέπεια οι συμετοχές που ήδη έχουν κατατεθεί παραμένουν ενεργές (εφόσον το επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι) και για τους επόμενους μήνες...

Παράλληλα θα ανακοινώνεται κάθε μήνα ένα χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο μπορούν να κατατεθούν καινούργιες...(Σημ. τα μέλη που ήδη το έχουν κάνει, διατηρούν το δικαίωμα να στείλουν νέο υλικό ή ακόμα και το ίδιο "βελτιωμένο" κατά την κρίση τους πχ σαν παραγωγή...)[/quote']

ΥΓ. Ναι Ηλία μου...θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μολις βγει θα το αγοράσω πάντως, ειναι καλό να υπάρχουν καινούρια πράγματα, και ειδικά προσπάθειες που σπρώχνουν και ανεξάρτητη μουσική και όχι μόνο. Χαίρομαι.

Καλή αρχή εύχομαι.

:wink:

• Guru

Νέα από το μέτωπο...

μετά από αδυσώπητες μάχες με το ...διαολάκι του τυπογραφείου και τις ανόσιες ορέξεις του που μας ταλαιπώρησαν, η τελική ημερομηνία έκδοσης ορίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου...

Ζητούμε συγνώμη για την αναβολή γιατί κάθε αρχή και δύσκολη κλπ... καταλαβαίνετε ελπίζω...8)

Θα ενημερωθείτε και με το δελτίο τύπου την ημέρα που θα κυκλοφορήσει...

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον σας και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι του...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου