Lampiris Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 ¶ντε με το καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo8 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 good HEODORO P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 βγήκε ρε παιδιά; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 πραγματικα τι γινεται με το περιοδικο ? ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 το "διαπασών" κυκλοφόρησε σήμερα :wink: μπράβο σε όλη την συντακτική ομάδα του "διαπασών¨ για το αποτέλεσμα. μπράβο στον npap για την πρωτοβουλία του μαζί με τον yameth και το noiz που προβάλουν νέα συγκροτήματα και νέους καλλιτέχνες, καιρός ήτανε να ακουστούν προς τα έξω νέες μουσικές προτάσεις. ωραία η συμετοχή όλων των παιδιών στο cd ξεχώρησα πιο πολύ τους IntraVenus με το "swimming" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Θα το παρω πιο μετά και θα πω την γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Μια διευκρίνηση για ένα τυπογραφικό λάθος που έχει στο cd To 4o κομμάτι (Come Home) είναι The Days Are Growing Older και όχι Τhe Days Growing Oldest όπως έχει γραφτεί... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Από σήμερα μπορείτε να στέλνετε υλικό και για τα επόμενο cd...αναμένουμε δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 OP Guru Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Το φθινόπωρο θα διοργανωθεί μεγάλη συναυλία με τα group που θα έχουν περιληφθεί έως τότε στα cd του περιοδικού.. Επίσης μην ξεχνάτε να ψηφίζετε στο poll της αρχικής σελίδας...το group που μέχρι τότε θα προτιμηθεί από εσάς θα αποκτήσει ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία για την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ.. η ψήφος σας αποκτά νόημα αρωγής στην υλοποίηση κάποιου ονείρου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα μου άρεσε πολύ το swimming και το jane... Μπράβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση