Προς το περιεχόμενο

Poor man's SSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Harry αν σε ενδιαφέρει, με αρκετά παραπάνω χρήματα βέβαια, δες και το Avid Artist Mix.  :)

Προσωπικά δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω. Αλλά έχω πολύ καλά σχόλια από γνωστό που το είχε πριν παει σε πλήρως analog setup με αναλογική κονσόλα, κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Artist Mix-δεν το έχω παίξει- αλλά φαίνεται να είναι ο αντίποδας του Console 1. Είναι πολύ ευέλικτο αλλά πρέπει να σκεφτεσαι κάθε φορά που κάνεις κάτι. Το D-Command που έχω στο στούντιο είναι ακριβώς έτσι. Μπορεις να τρέχεις πολύ γρήγορα αλλά θα πρέπει να σκέφτεσαι, εκτος και αν σετάρεις τον κομπρέσσορα και το eq των pro tools στανταρ σε κάθε κανάλι. Έτσι χάνεις ευεληξία αλλά κινείσαι διαισθητικά χωρίς να σκέφτεσαι. Πάντα κατα την γνώμη μου αυτά τα δυο, η ευεληξία και η ευχρηστία, είναι αντίπαλες. Η ισορροπια είναι προσωπική υποθεση.

Έτσι είναι ακριβώς. δεν πρέπει να σκέφτεσαι όταν μανιπιουλάρεις ήχο. Το avid artist δεν το έχω τσεκάρει αλλά είναι πανάκριβο. Βασικά θέλω ένα άψογο fader γιατί είναι το μόνο πράγμα πια που με παιδεύει ITB.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου