Προς το περιεχόμενο

επιασα και εγω λαγο και το λενε metal hammer

iasonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλην όμως υπάρχουν ακόμη πολύ καλά groups. Σίγουρα δεν υπάρχουν leaders' date=' όπως υπήρχαν παλιότερα, αλλά καλά groups πάντα υπάρχουν. Εγώ πλέον δεν πολυασχολούμαι με τα πολύ πολύ βαριά του metal, αλλά για παράδειγμα οι Fates Warning, οι Spock's Beard κλπ[/quote']

Spock's Beard metal??? 8O 8O Sorry για το άσχετο reply, αλλά πιο metal νομίζω είναι ο Χιώτης... :lol: :lol:

...και shredder!!! :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδια το μεταλ δεν εχει πεθανει οπως και σχεδον καμια μουσικη δεν πεθαινει πραγματικα. Απο (σχετικα) νεες μπαντες παντως εχω ξεχωρισει tool' date=' soilwork, trivium και αρκετες αλλες ...[/quote']

Μα εννοείται... Σε ποιον δεν άρεσε το νέο opeth, nevermore , arch enemy, spiritual beggars, blind guardian, tool, mastodon, angra, queensryche και δε συμαζεύεται ;;; Ποιος δε χτύπησε ασταμάτητα το κεφάλι του στο άκουσμα αυτών;

Βass is a state of mind...

Ναι σε όλους αυτούς προσθέστε και 1000 ακόμα κλέφτες... ε...συγνώμη επιρεασμένους ήθελα να πω (stratovarius πχ; :twisted: :twisted: ) και όντως το metal ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει. :lol: Και επειδή ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα, μιας και βρέθηκαν παλιά τεύχη του hammer καθίστε και δείτε κριτικές για διάφορους την εποχή εκείνη και πως (άραγε;...) ξαφνικά έγιναν καλλιτεχνάρες και έβγαλαν δισκάρες (τα πρώην σκουπίδια;)!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Oι ΤΟΟL metal? 8O 8O 8O

Ασε που και αυτοι το "παραεψαξαν" το θεμα..Που ειναι ενα

aenima?Τι ουσιαστικο παιξιμο,τι ιδεες,τι εκτελεσεις.. :|

Παντως metal δεν ειναι,progressive rock ισως.. :lol: Και ναι,ρε

παιδια,αν το καλοσκεφτουμε,τι διαμαντια εβγαιναν παλιοτερα

(anthrax,motorhead,twisted sister,dio,accept,saxon,paradise

lost,fates waning,tokyo blade) ,και τι βγαινει τωρα..

Φυσικα το "metal" εχει εξελιχθει,και αποδιδω τα ευσημα

σε Rage against the machine(θεωρουνται rapcore),SOAD,Soulfly

,slipknot.Και ευτυχως που υπαρχουν και μπαντες σαν τους Pain of

salvation... :lol:

Ολα τα αλλα για μενα ειναι απλα ανυπαρκτα

+1000 για το θεμα "σοβαροφανειας" :wink: :lol:

feel da FUNK blast

Νομίζω πάντως πως η σοβαροφάνεια ξεφτιλίστηκε τελείως με την είσοδο του "gothic metal" (T.O.T., The Gathering κλπ) όπου όλοι την είδαν aristocracy με τα "old english" του Raymond (.....χωρίς κριτική -μου αρέσουν οι TOT- ο τύπος πρέπει να αισθάνεται πολύ αμήχανα με τα παλιά τους, αν σκεφτείς ότι πλέον ακούει eminem + διάφορα ηλεκτρονικά :lol:) και τα "οπερατικά" (καλά μιλάμε για πολύ παρεξηγημένη έννοια) φωνητικά αρχικά της Liv Kristine και αργότερα (και τραγικότερα) της Tarja (Nightwish). Επιπλέον, έχω τη γνώμη ότι και το black/death δε βοήθησε και πολύ, με τους σατανικούς/ψευτοφιλοσοφικούς στίχους αντίστοιχα. Φυσικά και ΔΕ μιλάω για όλα τα groups, αλλά γενικώς πιάνει ο καθένας μια κιθάρα, λέει πέντε μπούρδες και τη βλέπει φιλόσοφος και αντικομφορμιστής. Έλεος δηλαδή.

Pastelius γενικώς νομίζω ότι το prog metal πάντα μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως "rock", με την έννοια ότι λόγω του progressive χαρακτήρα του ανοίγεται πολύ περισσότερο από τα όρια του metal. Αν και δε νομίζω πως έχει πολύ νόημα να το ψάξουμε :)

ps. Πόσο απίθανη δισκάρα είναι το A Pleasant Shade of Gray!!!!!

' date='τι διαμαντια εβγαιναν παλιοτερα

(anthrax,motorhead,twisted sister,dio,accept,saxon,paradise

lost,fates waning,tokyo blade) ,και τι βγαινει τωρα..

Φυσικα το "metal" εχει εξελιχθει,και αποδιδω τα ευσημα

σε Rage against the machine(θεωρουνται rapcore),SOAD,Soulfly

,slipknot.Και ευτυχως που υπαρχουν και μπαντες σαν τους Pain of

salvation... :lol:

[/quote']

Eμένα τώρα μου φαίνονται απλά αηδίες! :lol: :lol: ¶κου εκεί accept... :lol:

Btw βγήκε το καινούριο των p.o.s.

one colour: black - and shades of grey

Pastelius και menelaos δεν μπορείτε να φανταστήτε πόσο συμφωνώ μαζί σας! Επιτέλους γιατί είχα αρχίσει να απελπίζομαι με αυτά που διάβαζα! :D :D

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου