geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε... :) μηπως εχεις βαλει τιποτα μυστηριους dns servers ρε φιλε στις ρυθμισεις της συνδεσης σου? Μαλλον κατι παιζει με τη συνδεση σου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εγώ τίποτα δεν έβαλα Κώστα, από μόνος του τα έκανε όλα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εγώ τίποτα δεν έβαλα Κώστα, από μόνος του τα έκανε όλα. ;D :-) :-) :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Το λινκ ανοίγει μια χαράουα λαίμαι πάντως No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Το λινκ ανοίγει μια χαράουα λαίμαι πάντως Εμένα τίποτα Samy...μου έχει κακιώσει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εμένα τίποτα Samy...μου έχει κακιώσει. ;D Δεν είσαι μόνος Δημήτρη, η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δεν είσαι μόνος Δημήτρη, η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω.......... Φώτη με κάνεις και αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Κατέβασέ το από την επισύναψη Δημήτρη. _Ηλεκτρικών_Συσκευών_new.pdf Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Στράτο χίλια ευχαριστώ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση