geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές! Στην περιοχή που μένω έχουμε πολύ συχνά πρόβλημα με την τάση του ρεύματος...Επειδή πήρα καινούρια τηλεόραση και θα ήθελα να την κρατήσω ;D μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον σταθεροποιητή τάσης που να την προστατεύει; Η τηλεόραση είναι αυτή. Θα χρησίμευε κάποιο από τα παρακάτω; http://www.skroutz.gr/s/2815551/VMARK-GVK-1000VA.html http://www.skroutz.gr/s/299375/OEM-RVK-1000VA-PRO.html Σας ευχαριστώ πολύ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 https://www.dei.gr/Images/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%20%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%20%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%8E%CE%BD%20new.pdf :-) εχω και εγω τετοια φιλε παντως, οχι το ιδιο αλλα αναλογου τυπου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Κώστα δεν ανοίγει το link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 γιατι ρε φιλε? Ανοιγει. Μηπως δεν εχεις το προσθετο για να ανοιγει pdf στο browser σου? https://www.dei.gr/el/eksupiretisi-pelatwn/themata-pelatwn/to-ilektriko-reuma-kai-emeis/prostasia-twn-ilektrikwn-suskeuwn το link στο τελος ειναι, για πατα το απο αυτο το link Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δεν ανοίγει καθόλου Κώστα τη σελίδα της ΔΕΗ...Ούτε στην κεντρική της δεν μπαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δεν ανοίγει καθόλου Κώστα τη σελίδα της ΔΕΗ...Ούτε στην κεντρική της δεν μπαίνει... με αλλο browser? Κανα καθαρισμο στην cache? εμενα ανοιγει ρε φιλε. Μηπως δεν εισαι "συντροφος"? χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Ούτε από Firefox ούτε από Chrome... Θα καθαρίσω με CCleaner...για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Ούτε από Firefox ούτε από Chrome... Θα καθαρίσω με CCleaner...για να δούμε. διαβασε το παντως αμα τα καταφερεις, ειναι ενδιαφερον και λιτο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Κώστα τίποτα...μου λέει "The Webpage is not available". Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως. Μήπως μπορώ να δω κάπου αλλού αυτό που θέλεις να μου δείξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Κώστα τίποτα...μου λέει "The Webpage is not available". Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως. Μήπως μπορώ να δω κάπου αλλού αυτό που θέλεις να μου δείξεις; αμα βαλεις στο google "προστασια ηλεκτρικων συσκευων"............ Aπλα το συγκεκριμενο μου αρεσε. :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση