gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστουμε ειλικρινως ολους Σαμ,Νασο και Σπυρο(pipityri) για τα λογια σας. Μας υπερτιμουν! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Που την έκρυβες αυτή τη φωνή/ερμηνεία ρε Γιώργο; Μπράβο αγόρια! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Πολύ ωραίο με σημείο αιχμής τη φωνητική ερμηνεία. Πραγματικά σκίζει η φωνή και δίνει φοβερό southern χρώμα. Τα σέβη μου και στον ηχολήπτη που πήγε το κομμάτι σε άλλο level. Για τα παικτικά (κιθάρες, μπάσο) μην ξαναλέμε τα ίδια: Για αρχάριοι, δεν το πάτε(ρ) άσχημα. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Καταρχήν θα δώσω τα ένσημα ( εύσημα για κάποιους ) στο Πέτρο ( Digisilence για όσους δεν γνωρίζουν ) για την πολύ καλή δουλειά. Μετά θα δώσω στον τραγουδιστή, γιατί μου φαίνεται ότι είναι μέσα στις τρεις καλύτερες φωνές που έχει το noiz. Η άλλη είμαι εγώ, οπότε μένει άλλη μια. ;D ;D ;D. Και οι αλλοι παιχτες ηταν αξογοι, εκτος από τον ντραμερ που σερνοταν. ;D ;D ;D Το τραγουδι ηταν αρκετα καλο σαν συνθεση, παιξιμο, ενορχήστρωση. Με ένα ποιο εμπορικο, πιασαρικο ρεφραιν και ηταν ετοιμο για διεθνη καρριερα. Ανετα. Καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Καταρχήν θα δώσω τα ένσημα ( εύσημα για κάποιους ) στο Πέτρο ( Digisilence για όσους δεν γνωρίζουν ) για την πολύ καλή δουλειά. Μετά θα δώσω στον τραγουδιστή, γιατί μου φαίνεται ότι είναι μέσα στις τρεις καλύτερες φωνές που έχει το noiz. Η άλλη είμαι εγώ, οπότε μένει άλλη μια. ;D ;D ;D. Κάνεις πως δεν με αναγνωρίζεις, ή ιδέα μου είναι ? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Oταν εσκασε το ιντρο με τις ζορικες κιθαρες και τα σλαιντ ,λεω εδω εχει ζουμι,μετα ρε μαγκες μπουκωσαν τα ηχεια μου απο χαρντ ροκ κιθαρες.Παραμπουκωσαν θα λεγα ,μηπως τα ρυθμικα θελαν πιο κατω.Γενικα ωραιο αλλα αν μετα της εισαγωγαρα πηγαινε σε πιο Αλλμαν μπρος φαση θα το προτιμουσα.Σορυ αλλα τα γουστα του καθενος ειναι γουστα.Ωραια φωνη ο Γιωργος και εχει βρει και τον τροπο του επανω στο τραγουδι.Αν μου θυμιζε κατι ετσι χοντρο χοντρο που ειναι σαν κοματι θα ελεγα ,Moly Hutchet αν θυμαμαι καλα γιατι εχω χρονια που παρατησα την τεστοστερονη και το γυρισα στα οπιουχα αχαχαχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχ. Γενικα καλο ,καθολου στο στυλ μουβεβαια αλλα καλο.Μπορουσε να γινει ενα swamp delta blues αυτο μουρλια ,αλλα τεσπα.Κeep on rockin in a free world . If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Oταν εσκασε το ιντρο με τις ζορικες κιθαρες και τα σλαιντ ,λεω εδω εχει ζουμι,μετα ρε μαγκες μπουκωσαν τα ηχεια μου απο χαρντ ροκ κιθαρες.Παραμπουκωσαν θα λεγα ,μηπως τα ρυθμικα θελαν πιο κατω.Γενικα ωραιο αλλα αν μετα της εισαγωγαρα πηγαινε σε πιο Αλλμαν μπρος φαση θα το προτιμουσα.Σορυ αλλα τα γουστα του καθενος ειναι γουστα.Ωραια φωνη ο Γιωργος και εχει βρει και τον τροπο του επανω στο τραγουδι.Αν μου θυμιζε κατι ετσι χοντρο χοντρο που ειναι σαν κοματι θα ελεγα ,Moly Hutchet αν θυμαμαι καλα γιατι εχω χρονια που παρατησα την τεστοστερονη και το γυρισα στα οπιουχα αχαχαχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχ. Γενικα καλο ,καθολου στο στυλ μουβεβαια αλλα καλο.Μπορουσε να γινει ενα swamp delta blues αυτο μουρλια ,αλλα τεσπα.Κeep on rockin in a free world . + Και η Lead πολυ τσιριχτη. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστουμε πολυ ολους,Haris,JJ,Vartanis,Johnny.T(ειπαμε Γιωργη καλα κανεις και τα λες στεγνα,ετσι πρεπει)και Spyros Delta(\m/ bro ;D)για τα λογια αλλα και τις παρατηρησεις. Μας χρειαζονται και πρεπει να τις κανετε. Μας τιμα ομως και μας φχαριστει και μονο που μπαινετε στον κοπο να τ'ακουσετε. Να'στε καλα! Ιδιαιτερες ευχαριστιες και στον Πετρο διοτι εκανε την περισσοτερη και πιο βρωμικη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εξαίρετο Γιώργο! Πολύ ωραία riff, σόλο και φωνητικά με τσαμπουκά! 8) Μπράβο σε όλη την παρέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Nα 'σαι καλα φιλε Δημητρο(geodimitri). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση